NBA tiket (četvrtak-petak)

Za noć pred nama planirano je 12 utakmica na NBA parketima, ali će se odigrati 11. Odložen je duel Portlanda i Bruklina. Podsećamo da su kvote i granice podložne promenama.

Bredli Bil (Vašington Vizardsi) + poeni (granica 24,5) @ 1.80 u Meridianbet

Bil je jedan od najboljih bekova šutera u NBA ligi, već desetu sezonu igra za Vašingon Vizardse, tim sa promenljivim uspehom, ali poenterski je uvak bio među boljim igračima u ligi. Pet puta je igrao plej-of sa Vizardsima, dva puta je ispao u prvoj rundi i tri puta u drugoj rundi doigravanja. U protekle dve sezone Bil je statistički bio među najboljim košgeterima NBA lige, u sezoni 2019-2020 je ovaj bek bio je na 2. mestu u proseku po broju poena (30,5), ispred njega je bio samo Džejms Harden sa 34,3 poena u proseku po meču. Dok je prošle sezone Bil ponovo bio na 2. mestu sa 31,3 poena po meču, a ispred njega je bio samo Stef Kari sa 32 poena po meču. Ove sezone se Vašington značajno pojačao i došlo je do ravnomernije potrošnje u napadu na početku sezone. Došlo je do pada brojki Bedlija Bila koji se trenutno jedva nalazi u prvih 20 na listi najboljih poentera lige sa 23,3 poena u proseku po meču. Ipak, Vizardsi se u poslednje vreme ne nalaze u najboljoj formi, imaju 8 poraza na poslednjih 11 mečeva. Poslednju utakmicu Vašington je igrao u subotu po američkom vremenu i pobedio Jutu, Bil je dao 37 poena na tom meču. Imali su dosta vremena za odmor u taboru Vizardsa pošto im je utakmica sa Bruklin Netsima odložena. Za Bila bi trebalo da bude dovoljna motivacija igranje protiv Njujok Niksa u Medison Skver Gardenu, u prvoj petorci tima iz ”Velike jabuke” se ponovo nalaze defanzivno ranjivi spoljni igrači Kemba Voker i Evan Furnije.

Naš predlog su + poeni na Bredlija Bila, granica je postavljena na 24,5 poena u kladionici Merdianbet, a koeficijent iznosi 1.80.

Denver Nagetsi – Šarlot Hornetsi – Ukupno poena više od 235,5 (uključujući produžetke) @ 2.65 u Merdianbet

Nagetsi su imali lošu noćašnju utakmicu u Oklahomi, izgubili su od Tandera rezultatom 108:94. Trener Majkl Meloun nezadovoljan igrom svojih startera se okrenuo rezervistima, ali ni to nije pomoglo da se izbegne poraz. Prva petorka je dala 49 poena na ovom meču, Nikola Jokic je igrao samo 25 minuta i za to vreme dao 13 poena. Očekuje se pozitivna reakcija u timu iz Kolorada u meču sa Šarlot Hornetsima. Jasno je da ovaj tim Nagetsa ne može računati na lake pobede ni protiv slabijih timova u ligi, kao što je Oklahoma, bez maksimalnog zalaganja i ozbiljnog pristupa u igri.

Hornetsi primaju najviše poena (117,1) u NBA ligi, ali se nalaze na 2. mestu po broju datih poena (114,9). Na poslednjih 13 mečeva Hornetsi imaju 4 pobede i 9 poraza, u utakmicama koje je Šarlot pobedio davali su sledeći broj poena, 131, 124, 130 i 133. Šarlot Hornetsi uživaju u lepršavoj, napadačkoj košarci, sa mnogo poseda, atraktivnih poteza i završavanja napada u ranoj fazi, ne mareći mnogo na odbranu, u veri da mogu da daju koš više protiv većine timova u NBA ligi.

Naš predlog su + poeni na utakmici Denver Nagetsa i Šarlot Hornetsa, jedna od alternativnih granica je postavljena na 235,5 poena (uključujući produžetke) u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 2.65.

Nikola Jokić (Denver Nagetsi) + poeni (granica 27,5) @ 1.85 u Meridianbet

Od Jokića se mnogo očekuje u Denveru, mada nekada srpski igrač i nema svoje veče, kao u noćašnjoj utakmici protiv Oklahome Tandera. U većini statističkih kategorija  Jokić je na prvom mestu u Nagetsima, prvi strelac sa 25,8 poena,  prvi skakač, sa nešto preko 13 skokova po meču, najbolji asistent ekipe sa 7,3 asistencija po meču, ali i najkorisniji igrač NBA lige iz prošle sezone. On je i najbolji bloker Nagetsa sa 0,8 blokada po meču i prvi u ukradenim loptama sa 1,3 ukradene lopte po meču. U Denver dolazi ineresantna ekipa Šarlot Hornetsa, a na poziciji centra u timu iz Severne Karoline je Jokićev stari znanac i bivši saigrač Mejson Plamli. Oba tima imaju nešto da dokažu na ovom meču, Denver da pokaže da je poslednja utakmica sa Oklahomom bila samo loš dan, a Šarlot da pokuša da prekine niz od 3 poraza.

Naš predlog su + poeni na Nikolu Jokića, granica je postavljena na 27,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za noć između četvrtka i petka u kladionici Meridianbet iznosi 8.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.