Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se završava još jedno kolo u košarkaškoj Evroligi, poslednje u prvom delu sezone. Ovo je naš predlog za učinak igrača. Napominjemo da su kvote i granice podložne promenama.

Jan Veseli (Fenerbahče) + poeni (granica 13,5) @ 1.85 u Maxbet

U Fenerbahčeu imaju problema sa povredama visokih igrača, na meču sa Asvelom turski tim neće moći da računa na Devina Bukera, Ahmeta Duverioglua i Danila Bartela. Najveći hendikep trenutno je neigranje Bukera, američki centar je bitan deo ekipe Fenerbahčea ove sezone. Buker je u Evroligi igrao 24,5 minuta u proseku, uz učinak od  9,4 poena i nešto preko 4 skoka po meču. Imajući u vidu sve izostanke, Fenerbahče je reagovao i doveo igrača koji je igrao za Panatinaikos ove sezone, američkog centra Džehive Flojda. Asvel ima 4 poraza u nizu u Evroligi, ne samo da su pretrpeli brojne neuspehe u poslednje vreme već i igraju poprilično neubedljivo, na ta 4 meča su davali 54, 61, 66 i 65 poena. Sa druge strane Fenerbahče ima 4 pobede u nizu, ali još uvek se nalaze van prvih 8 ekipa na tabeli Evrolige i ne mogu sebi da priušte opušteni pristup protiv ranjenog Asvela.

Naš predlog su + poeni na Jana Veselog, ovaj češki reprezentativac je igrač sa najstabilnijom formom tokom cele sezone u timu Fenerbahčea, najbolji je strelac (13,9), najbolji skakač (6,1) i igra najviše minuta (30) u proseku u Evroligi u turskom timu. Mora se posebno uzeti u obzir neigranje Devina Bukera koji je sa Veselijem činio tandem centara Fenerbahčea u dosadašnjem delu sezone i čije će se odsustvo primetiti. Granica na Jana Veselog u kladionici Maxbet je postavljena na 13,5 poena, a koeficijent za igru više poena iznosi 1.85.

Jorgos Papajanis (Panatinaikos) + skokovi (granica 7,5) @ 1.70 u Maxbet

Atinski derbi je jedan od najvatrenijih u evropskoj košarci i sa sobom uvek nosi mnogo varnica i tenzija, ništa manje se ne očekuje ni u današnjem duelu. Gledajući tabelu Evrolige jasno je da se radi o ekipama koje se nalaze u različitom raspoloženju. Panatinaikos je pretposlednja ekipa u Evroligi, imaju samo 4 pobede i 12 poraza, sa druge strane Olimpijakos je treći sa 11 pobeda i 5 poraza. Ipak, atinski derbi ne prepoznaje favorite, nadmoćnost mora da se dokaže na terenu, dokaz je i prvi meč između ova dva tima ove sezone, kada je u šampionatu Grčke Panatinaikos, možda i neočekivano, slavio na gostujućem terenu rezultatom 81:76. Jorgos Papajanis je 13. pik sa NBA drafta 2016. godine i  ima najbolju sezonu u Evroligi, trenutno je prvi skakač takmičenja sa nešto preko 8 skokova u proseku po meču. Direktan suparnik Papajanisu (2.21 m) bi trebalo u najvećem delu meča da bude Mustafa Fol (2.18 m), u tom sudaru divova Grk bi mogao da potvrdi zašto se radi o najboljem skakaču u Evroligi u dosadašnjem delu sezone.

Naš predlog su + skokovi, granica je postavljena na 7,5 skokova u Maxbet kladionici koeficijent iznosi 1.70.

Janis Papapetru (Panatinaikos) + poeni (granica 11,5) @ 1.85 u Maxbet

U Panatinaikosu malo šta funkcioniše ove sezone, a jedna od svetlih tačaka je kapiten ekipe Janis Papapetru. Ovaj krilni igrač je neko vreme, krajem novembra i početkom decembra, imao određenih zdravstvenih problema, što se i primetilo u njegovom učinku, čini se da je to sada iza njega i da je vreme za dobre partije u nastavku sezone. Papapetru je svoju profesionalnu karijeru započeo u Olimpijakosu, da bi 2018. godine prešao u tim koji se smatra arhi-rivalom za crveno-bele, Panatinaikos. Kapiten Panatinaikosa je drugi strelac ekipe sa nešto preko 11 poena u proseku po meču, bio je taj prosek i bolji negde oko 13 poena, ali 3 loše utakmice  sa sve ukupno 11 datih poena (4,2,5) u periodu kada se Papapetru trudio da reši pitanja sa zdravljem su značajno spustile prosek poena.

Naš predlog su + poeni na Janisa Papajanisa, granica je postavljena na 11,5 poena u Maxbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu sa poenima igrača za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 5.82.

mm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.