Tiket dana (subota, 25.12.2021)

tiket dana

Samo za nijansu bolja ponuda očekuje nas ove subote, ali bi već od nedelje, ako sve bude u redu na Ostrvu, ponuda trebalo da bude odlična. Predložene kvote su podložne promenama.

Sakhnin Bnei – Makabi Haifa – 2,0-3 @ 2.05 u MaxBet

Kada se sastaju drugoplasirani i trećelasirani tim neke lige, to je u svakom slučaju derbi kola. Međutim, iako je Bnei Sakhnin odličan ove sezone i sigurno je najprijatnije iznenađenje izraeskog šampionata. Ovaj tim je prethodnu sezonu okončao tek na 11. mestu, pa je jasno da igraju sezonu iz snova. Iz 14 utakmica uspeli su da sakupe 22 boda, koliko ima i slavni Makabi iz Tel Aviva, koji je mesto iza njih. Međutim, od prvog tima ispred njih na tabeli, a to je upravo njihov sadašnji rival Makabi iz Haife, udaljeni su čak 10 bodova. Naime, posle 14 kola dve ekipe su se izdvojile na vrhu, Hapoel Bar Ševa ima 34 boda, a Makabi iz Haife 32. Jasno je da će se prvak tražiti između ova dva tima. Makabi iz Haife brani titulu koju je u foto finišu osvojio prošle sezone sa bodom prednosti u odnosu na imenjaka iz Tel Aviva. Imali su i dosta dugu evropsku sezonu, igrali su u grupi Lige konferencija, pošto su kvalifikacije za Ligu šampiona završili već na prvoj prepreci izgubivši protiv Kairata, kasnije Zvezdinog rivala. Nisu uspeli da se probiju dalje u novoformiranom takmičenju, u konkurenciji Fejnorda, Slavije iz Praga i Union Berlina zauzeli su poslednje mesto sa 4 boda. Iako su obe ekipe u dobroj formi, favvorit su gosti koji ne smeju da dozvole da im se vodeći Hapoel Bar Ševa dodatno odvoji na tabeli. Naš predlog je dvojka, uz mali broj golova, ne više od tri. Za 2,0-3 u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.05.

Magreb Fes – Tanger – 1,0-3 @ 2.60 u MaxBet

U utakmici elitnog ranga marokanske lige U Fesu se sastaju domaći Magreb i ekipa Tangera iz istoimenog grada. Oba tima dolaze iz gradova u severnom delu ove sredozemne zemlje, u onom bogatijem delu Maroka. Magreb je posle 13 kola na 7. mestu sa 18 bodova, dok Tanger ima samo bod manje, i dva mesta je slabije plasiran. Oba tima su, dakle, u sredini tabele, daleko su od vrha i borbe za trofej, ali nije realno ni da se bore za opstanak. Zanimljivo je da Magreb u prethodne četiri utakmice nije primio gol, a na šest poslednjih nijednom na njihovom meču nije bilo više od dva gola. Ustvari tri puta su igrali bez golova, a jednom 1:1. Prošle sezone ova dva tima završila su jedan do drugog, i to sa istim brojem bodova. I sada su sličnog kvaliteta, ali je domaćin u nešto boljoj formi u poslednje vreme, pošto je bez poraza na pet poslednjih mečeva. Zato se odlučujemo za jedinicu, a gotovo je sigurno da se gledaoci neće nagledati golova. Uz pobedu Magreba dodajemo i igru 0-3 gola. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 5.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.