NBA tiket (sreda-četvrtak)

Problemi se povećavaju i u košarci, kako ovoj Evropskoj, tako i ”preko bare”. Ipak, malo je utakmica koje se odlažu u NBA ligi. Napominjemo da su granice i kvote podložne promenama.

Indijana Pejsersi – Šarlot Hornetsi – Ukupno poena prvo poluvreme + (granica 115,5) @ 1.83 u Maxbet

Pejsersi imaju 14 pobeda i 20 poraza u dosadašnjem delu sezone, nalaze se na 13. mestu u Istočnoj konferenciji, na poziciji koja svakako ne zadovoljava ambicije tima iz Indijane. Ipak, Indijana u poslednje vreme igra bolje i na meču protiv Šarlota se može očekivati povratak Malkolma Brogdona u sastav tima. Brogdon je prvi strelac Pejsersa ove sezone sa 19 poena u proseku i prvi asistent ekipe sa nešto preko 6 asistencije u proseku. Ovaj bek nije igrao nedelju dana zbog lakše povrede i očekuje se da se vrati na teren.

Hornetsi su imali relativno laku poslednju utakmicu, nije bilo velike potrošnje igrača, Hjuston Rokitsi su se držali dobro samo u prvoj četvrtini, već na poluvremenu je bilo 14 razlike, a na kraju treće četvrtine 26 razlike za Šarlot, da bi konačni rezultat bio 123:99. Sada bi tim Šarlot Horntsa trebalo da očekuje teži izazov, iako Pejsersi ne igraju u skladu sa postavljenim ciljevima na početku sezone, to je i dalje tim sa solidnim igračima, a neki  su bili i deo utakmice svih zvezda (NBA All Star) u svojim karijerama.

Naš predlog je ukupno poena  prvo poluvreme + na utakmici Indijane Pejsersa i Šarlot Hornetsa, granica za poene je postavljena na 115,5 poena i za igru + na toj granici kladionica Maxbet nudi koeficijent 1.83.

Portland Trejlblejzersi – Juta Džez – Hendikep 2 (granica 5,5 poena) @ 1.75 u Maxbet

Portland nema dobre rezultate u dosadašnjem delu sezone, imaju 13 pobeda i 20 poraza, i nalaze se na 12. mestu u Zapadnoj konferenciji. Može da se polako povlače prve rekapitulacije za ekipu iz Oregona, svakako da prvu zvezdu tima Demijena Lilarda ne zadovoljava da se u svojoj desetoj sezoni u timu Portlanda grčevito bori za plej-in pozicije na tabeli. Trejlblejzersi nisu u dobrom trenutku, Lilard je posle poraza prošle sezone u prvoj rundi plej-ofa od Denver Nagetsa izjavio da nisu dovoljno dobri da budu šampionski tim i da čak nisu dovoljno dobri da pređu prvu rundu dogravanja protiv tada značajno oslabljenog tima iz Kolorada. Uzimajući u obzir sve probleme sa izostancima i sa zdravljem Si Džej Mekoluma, i čini se da nema mnogo pozitivnih stvari koje bi pokazale da je uopšte došlo do bilo kakvih pozitivnih promena u odnosu na kraj prošle sezone. Možda baš Lilard bude kraljevski dijamant u ovosezonskoj ponudi NBA trejd sezone.

Sa druge strane Juta Džez ima 4 pobede u nizu, nalaze se na 3. mestu Zapada, sakupili su 24 pobede i pretrpeli 9 poraza u dosadašnjem delu sezone u NBA ligi. Tim iz Solt Lejk Sitija je jedna od najboljih gostujućih ekipa ove sezone u NBA ligi, imaju samo 3 poraza na strani uz 11 pobeda.

Naš predlog je hendikep 2 (granica 5,5 poena) na Jutu Džez u meču protiv Portland Trejlblejzersa, za ovu igru kladionica Maxbet nudi koeficijent 1.75.

Memfis Grizlisi – Los Anđeles Lejkersi – Hendikep 1 (granica 4,5 poena) @ 1.72 u Maxbet

Grizlisi su pobedili favorizovane Finiks Sanse u gostima u svojoj poslednjoj utakmici, i u meč sa Los Anđeles Lejkersima ulaze puni samopouzdanja. Naime, Grizlisi se nalaze na visokom 4. mestu na Zapadu, imaju 21 pobedu i 14 poraza u dosadašnjem delu sezone. Čini se da bi veteranima Lejkersa, u drugoj zaredom utakmici u dva dana (back-to-back), mogla da predstavlja veliki problem mlada i poletna ekipa Memfis Grizlisa.

Lejkersi su teškom mukom pobedili Hjuston Rokitse u noćašnjoj utakmici rezultatom 132:123. Ovom pobedom tim iz Los Anđelesa je prekinuo niz od 5 poraza i posle ove utakmice u Memfisu Lejkersima sledi serija od 5 mečeva na svom terenu. Na meču sa Rokitsima najveći teret su izvukli veterani Lebron Džejms i Rasel Vestbruk, obojica su bila na velikom broju obrtaja i ostvarili su tripl dabl učinke. Lebron je za 39 minuta na terenu imao 32 poena, 11 skokova i 11 asistencija, dok je Vestbruk imao mnogo impresivniji tripl dabl nego onaj što je bio u utakmici igranoj za Božić po gregorijanskom kalendaru protiv Bruklun Netsa, američki bek je za 35 minuta na terenu protiv Rokitsa imao 24 poena, 12 skokova i 10 asistencija.

Naš predlog je hendikep 1 (granica 4,5 poena) na Memfis Grizlise u meču protiv Los Anđeles Lejkersa, za ovu igru kladionica Maxbet nudi koeficijent 1.72.

Džejlen Braun (Boston Seltiksi) + poeni (granica 27,5) @ 1.85 u Maxbet

Na papiru, kada bi svi bili na raspolaganju, meč između Boston Seltiksa i Los Anđeles Klipersa bi mogao biti posebno zanimljiv na krilnim pozicijama. Na jednoj strani dva najbolja Seltiksa Džejson Tejtum i Džejlen Braun, sa druge strane dva najbolja igrača Los Anđeles Klipersa Kavaj Lenard i Pol Džordž. Od svega toga nema ništa u noćašnjem duelu između ova dva tima, na ovoj utakmici je izvestan nastup samo Brauna, dok se njegov timski kolega Tejtum nalazi u zdravstvenim i sigurnosnim protokolima (health and safety protocols). Čak i sa promenjem pravilima u vezi izlaska iz protokola ne očekuje se nastup Tejtuma, ipak je ovaj krilni igrač zbog ulaska u protokole propustio samo jedan meč.

Boston Seltiksi se nalaze na deobi devetog i desetog mesta na tabeli Istoka sa Njujork Niksima, imaju 16 pobeda i 18 poraza. Svakako bi tim iz Masačusetsa želeo da izbegne grčevitu borbu za plej-in pozicije na nikad neizvesnijem Istoku. Tako da je prva meta za Boston neko od prvih 6 mesta u Istočnoj konferenciji.

Naš predlog su + poeni na Džejlena Brauna, granica je postavljena na 27,5 poena u Maxbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između srede i četvrtka u kladionici MaxBet iznosi 10.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.