TESLA SMART TV I GOMILA BONUSA ČEKAJU NA TEBE: “Čekiraj” novo Meridian takmičenje i uključi se u ludu trku!

Praznici su tu, a sa njima stižu i pokloni!

Sportska kladionica Meridian je ponovo „široke ruke“, pa i ovog decembra donosi uzbudljiva takmičenja i vredne nagrade!

Sada je pravi trenutak da se pridružiš sjajnom takmičenju, izdominiraš i pokupiš poklone, koji ti se mogu višestruku isplatiti!

Evo o čemu se radi: zadatak je lak, a nagrade i te kako vredne!

Sve što treba da uradiš jeste da uplatiš depozit na Meridian Pay uplatnim mestima ili na lokacijama platne institucije Transaks, u periodu od 20. decembra do 07. januara 2022. godine i osvojiš najviše bodova!

Nagrade su fenomenalne!

1.         Mesto – Tesla smart TV

2.         20.000 RSD bonusa

3.         10.000 RSD bonusa

REGISTRUJ SE – 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Pomenuli smo da treba da osvojiš najviše bodova, a evo kako se bodovi računaju:

Ukoliko igrač u toku jednog dana uplati ukupan depozit u minimalnom iznosu od 500rsd računa mu se 0,001 bod po dinaru.

Dakle, igrači koji se najbolje plasiraju osvajaju fantastične nagrade. U promociji mogu učestvovati svi registrovani igrači na sajtu i aplikaciji meridianbet.rs, a promocija traje do 07. januara.

A, ako to nije dovoljno  – iskoristi i fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD koji dobijaš prilikom registrovanja na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji.

Prepusti se prazničnom raspoloženju i pokupi sjajne poklone.

NOVE IGRE U MERIDIANU

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

POGODI NAJVEĆU KVOTU: Pogodi najveću kvotu na tiketu koji ima samo igre sa golovima i osvajaj bonuse. Takmičenje se održava na dnevnom nivou, a igrač koji pogodi najveću kvotu u periodu od 00:00 – 23:59 proglašava se pobednikom dana i dobija bonus od 5.000 RSD za online kladjenje, drugoplasirani dobija 3.000, a trećeplasirani 1.500 RSD!

REGISTRUJ SE – 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

7 Comments

  1. U Meridianu je bukvalno svaki dan stvoren za dobitak. Uz najbolje kvote tu su izuzetni bonusi. A sada ove nagrade sto daju su idealne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.