Tiket dana (sreda, 29.12.2021)

tiket dana

Bliži se Nova godina, ponuda je uvek u ovo doba siromašna, ali ima dovoljno utakmica za sastavljanje tiketa. Problem samo predstavlja korona, koja dovodi do mnogo odlaganja, pogotovo na Ostrvu. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Gimaraeš – Boavista – 1,2+ @ 1.95 u Mozzartbet

Što se vremena tiče Portuglaci nikad nisu imali problema oko igranja za Novu godinu. Međutim, ni tamo siituacija sa pandemijom nije sjajna, i moguće je da bude odlaganja. Za sada je sve u redu i nadamo se da će tako ostati. U utakmici 16. kola Gimaraeš dočekuje Boavistvu. Domaćin je bolje plasiran, posle 15. kola nalazi se na 7. mestu sa 22 boda i kako sada stvari stoje, boriće se za plasman u Evropu, barem u Ligu konferencija. Oni su tim koji većinu bodova osvaja na svom terenu. Na sedam utakmica imaju četiri pobede, jedan remi i dva poraza. U Gimaraešu su izgubili od Benfike, što se očekivalo, ali i od Portimonensea, na početku sezone, što je jedini kiks. Gosti iz Porta su nešto slabije plasirani, nalaze se samo dva mesta ispod, ali imaju sedam bodova manje od Gimaraeša. Boavista je imala niz od čak 11 utakmica bez pobede, koji je prekinula u prošlom kolu minimalnim trijumfom nad Moreirenseom. Na strani su loši, u sedam utakmica uspeli su samo dva puta da osvoje po bod, dok su izgubili pet puta. Očekujemo da Gimaraeš upiše novu pobedu, a uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ u kladionici Mozzartbet iznosi 1.95.

Čelsi- Brajton – 1/1,2+ @ 2.35 u Mozzartbet

Obe ekipe imaju dosta kadrovskih problema, ali su igrali u prethodnom periodu. Čelsi je bez napadačkog tandema iz Nemačke, Verner-Haverc, ali i bez Čilvela i od ranije Kantea i Loftus-Čika. Srećom po Tomasa Tuhela vratio se Romelu Lukaku, koji je postigao i gol protiv Aston Vile. ”Plavci” su slavili u Birmingemu sa 3:1, iako su gubili na startu i to im je bio prvi trijumf nakon dva uzastopna remija, sa Evertonom kući i Vulvsima na strani. Tim sa Stamford Bridža polako gubi korak sa Sitijem koji ima šest bodova više, dok Liverpul ima isti broj poena, ali jedan meč manje odigran. Brajton polako tone na tabeli, ali niko nije ni očekivao da mogu da zadrže poziciju koju su imali posle trećine prvenstva. Za ”galebove” je dobra vest da su prekinuli predugi niz bez pobede koji je trajao čak 11 uzastopnih utakmica u Premijer ligi. Doduše u tom intervalu su izgubili samo tri puta, a čak osam utakmica okončano je nerešenim rezultatom. Prošle sezone Brajton je osvojio bod na Stamford Bridžu, bilo je 0:0, ali sada Čelsi nema izbora i mora da slavi. Tuhel mora da sakupi sve raspoložive snage i dođe do pobede. Naš predlog je prelaz 1/1, ali očekujemo i bar dve lopte u mreži gostiju. Za 1/1,2+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 4.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.