Tiket dana (četvrtak, 30.12.2021)

tiket dana

Nadamo se da nam u ponudi neće biti neki meč koji će naknadno biti odložen. Pretposlednji dan je u godini, pa je jasno da ponuda nije sjajna, ali za tiket uvek ima dovoljno materijala. Kvote koje predlažemo bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Raja Kazablanka – Magreb Fes – 1,0-2 @ 3.15 u Meridianbet

Domaći tim je ponovo dobio priliku da ugrozi vodeći Vidad. Lider je poražen u prošlom kolu, pa sada Raja Kazablanka zaostaje osam bodova, ali je začkoljica u tome da ima dva meča manje u odnosu na Vidad, pa bi sa maksimalnih šest iz te dve utakmice, zaostatak iznosio samo dva boda. Raja Kazablanka je, uz Vidad, najpoznatiji i najtrofejniji marokanski tim. Imaju 12 titula, a poslednju su osvojili pre dve godine. Nju su čekali punih sedam godina. U aktuelnoj sezoni podjednako dobro igraju na svom terenu i na strani. Na sedam utakmica u Kazablanki izgubili su samo jednom, od Berkanea, a slavili su četiti puta. I na strani imaju četiri trijumfa, ali jedan remi manje. Magreb iz Fesa je trenutno na šestom mestu, prošlu sezonu su završili na jednom mestu niže, a ni ove sezone nemaju neke veće ambicije. U prethodnih šest utakmica Magreb nije poražen, a primio je samo dva gola za 540 minuta. Odbrana im je bolji deo tima, kao uostalom i Raji, koja je primila najmanje golova u ligi. Prošle sezone Raja je slavila na svom terenu protiv Magreba sa 1:0, a ni sada ne očekujemo neku goleadu. Naš predlog je jedinica, uz mali broj golova. Za 1,0-2 u kladionici Meridianbet koeficijent je 3.15.

Aruka – Braga – x2,0-2 @ 2.13 u Meridianbet

Moramo da priznamo da nas je Braga malo razočarala u aktuelnoj sezoni. U Primeiri se nalaze na visokom četvrtom mestu, ali su već posle 15 kola napravili ogroman zaostatak za vodećom trojkom koju čine Sporting, Benfika i Porto. Od toga da stignu nekog od njih nema ništa, pa im ostaje da zadrže poziciju koju trenutno zauzimaju. U poslednjih pet utakmica u prvenstvu pobedili su četiri puta i malo popravili utisak, ali su lošije rezultate pravili u ostalim takmičenjima. Boavista ih je pobedila u Liga kupu, a Vizela u drugom kupu ove zemlje, dok ih je remi sa Crvenom zvezdom u poslednjem kolu Lige Evrope koštao direktnog plasmana u osminu finala. Domaća Aruka je tri kola bez pobede, uzeli su samo jedan bod u duelima sa Santa Klarom, Vizelom i Portimonenseom, a to su ekipe koje ne spadaju u vrh portugalskog fudbala. Aruka je 12. sa 14 bodova i nalazi se na samo dva boda od zone ispadanja. Braga nije slavila u Aruki prethodne tri godine, dva puta je bilo nerešeno, a jednom je slavila Aruka sa 1:0. Uglavnom, na te tri utakmice pala su ukupno tri gola. Sada smatramo da Braga neće izgubiti, a golova će opet biti malo. Naš predlog je dupla šansa na goste, uz 0-2 gola. Za x2,0-2 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.13.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 6.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.