NBA tiket (ponedeljak-utorak)

Noćas nas je jedna BUkerova trojka sprečila da naplatimo odličnu kvotu na NBA tiketu. Nova prilika je već u narednoj noći. Napominjemo da su predložene kvote i granice podložne promenama.

Kevin Durent (Bruklin Netsi) + poeni (granica 30,5) @ 1.90 u Meridianbet

Durent se posle dve nedelje pauze vratio na teren i na dva meča na domaćem parketu Netsi su, sa svojim najboljim igračem, zabeležili dva poraza.  Prvo je Bruklin upisao poraz protiv Filadelfije rezultatom 110:102, tada je tim Seventisiksersa predvodio posebno motivisani Džoel Embid. Dok se za drugi neuspeh protiv Los Anđeles Klipersa može reći da je bio iznenađujući, Bruklin je vodio veći deo meča, da bi poslednju četvrtinu izgubio 11 poena razlike (40:29) i krajnji rezultat je bio 120:116 za tim iz Kalifornije. Na ta dva meča Durent je dao 33 i 28 poena i igrao 38 i 39 minuta, tako da se može reći da se dvonedeljno neigranje nije previše primetilo. Sam Durent je imao kritike posle utakmice sa Klipersima, rekao je da nisu ušli sa pravim stavom u utakmicu i da su očekivali unapred upisanu pobedu protiv značajno oslabljenog tima iz Los Anđelesa. Prva zvezda Netsa Kevin Durent je trenutno prvi strelac NBA lige, ima 29,8 poena u proseku i jedan je od vodećih kandidata za najkorisnijeg igrača sezone u NBA ligi (MVP).

Naš predlog su + poeni na Kevina Durenta, granica je postavljena na 30,5 poena u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.90.

Džejms Harden (Bruklin Netsi) + asistencije (granica 10,5) @ 2.00 u Meridianbet

Bruklin Netsi su sa dva vezana poraza na svom terenu ispustili prvo mesto u Istočnoj konferenciji. Tim iz Njujorka se trenutno nalazi na 2. mestu na Istoku, imaju 23 pobede i 11 poraza u dosadašnjem delu sezone. Na megdan Netsima dolazi mlada i talenkovana ekipa Memfisa. Grizlisi se nalaze na visokom 4. mestu na Zapadu, imaju 23 pobede i 14 poraza, svakako ne dolaze u ”Veliku jabuku” sa belom zastavom. Harden je do noćašnjih mečeva bio na 1. mestu najboljih asistenata u NBA ligi sa 9,9 asistencija po meču, ali je Kris Pol sa svojih 16 asistencija u meču protiv Šarlot Hornetsa ponovo preuzeo vođstvo po tom parametru. Za Netse posle meča sa Grizlisima ne dolazi tako težak raspored, ali svakako da Bruklin ne želi da upiše i treći poraz u nizu na svom terenu.

Naš predlog su + asistencije na Džejmsa Hardena, granica je postavljena na 10,5 asistencija u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 2.00.

Dža Morant (Memfis Grizlisi) + poeni (granica 27,5) @ 1.90 u Meridianbet

Morant je vođa Grizlisa ove sezone, i uprkos povredi koja ga je odvojila od terena na više od 20 dana, ovaj bek je prvi kandidat iz ekipe Memfisa da bude učesnik Ol-star meča ove sezone. Plejmejker Memfisa ima 3 vezane utakmice na kojima je davao 30 ili više poena (33,41,30), a protivnici u tim mečevima su bili Finiks Sansi, Los Anđeles Lejkersi i San Antonio Sparsi. Čini se da se neustrašivi Morant ne plaši ni najvećih izazova, jedan od većih je igranje protiv Kevina Durenta i Džejmsa Hardena u Njujorku.

Naš predlog su + poeni na Dža Moranta, granica je postavljena na 27,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.90.

Bredli Bil (Vašington Vizards) + poeni (granica 27,5) @ 1.80 u Meridianbet

Bil je imao zapaženo veče u duelu sa Čikago Bulsima, bar dok se ponovo nije pojavio Demar Derozan sa svojom pobedonosnom trojkom. Naime, ovaj bek šuter je zabeležio rekordni broj asistencija (17) na ovom meču i imao je 27 poena na svom kontu. Ipak, mora se istaći da Bil po prvi put u svojoj karijeri šutira ispod 30 posto (28 %) za tri poena ove sezone i da je na meču sa Čikago Bulsima, jedan od boljih bek šutera u ligi, imao 0 od 4 za tri. Vođa Vašington Vizardsa se trudio da nedostatak u šutu za tri nadomesti na planu uspešnih dodavanja i kroz pojačanu agresivnost, na liniju za slobodna bacanja Bil je išao 13 puta i bio uspešan 11 puta. Nema drugog rešenja za Bila nego da nastavi da pokušava, ovaj bek je prva napadačka opcija Vizardsa i tim iz Vašingotna ne može da računa na ulazak u doigravanje bez svoje prve zvezde u dobroj formi.

Naš predlog su + poeni na Bredlija Bila, granica je postavljena na 27,5 poena u kladionici Meridianbet, a koeficijent iznosi 1.80.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između ponedeljka i utorka u kladionici Meridianbet iznosi 13.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.