UTORAK JE TVOJ DAN: Proveri da li si baš ti srećni dobitnik poklon bonusa!

Novogodišnji praznici su gotovi, ali vreme darivanja nije prošlo. U to ime, sportska kladionica Meridian vas ponovo časti, a predstojeći utorak je zaista poseban, jer vas osim standardnog bonusa dobrodošlice čeka još poklona!

Evo o čemu se radi: ulogujte se svakog utorka u 13 časova na meridianbet.rs nalog i proverite da li ste baš vi dobili fantastičan bonus!

Dakle, Meridian opravdava epitet kuće najvećih bonusa, te i ovog puta časti svoje verne koristnike. Ali, ni to nije sve…

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Meridian časti svakog dana, tako da – ako se do sada niste registrovali, pravo je vreme da to učinite jer vas čeka fantastičan bonus dobrodoslice od 500 RSD.

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i keš je vaš, a onda se možete prepustiti najvećim kvotama na svetu.

Uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

NOVO U MERIDIANU:

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER:  Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.