NOVA GODINA – NOVE IGRE: MERIDIAN OVIM POTEZOM ODUŠEVIO IGRAČE!

Nova godina je tu, lista promena je odavno napravljena, ali svi vrlo dobro znamo da se dobre navike ne menjaju i zato i u 2022. godini budite uz najbolji tim – kladionicu Meridian!

Meridian pažljivo osluškuje želje i potrebe svojih vernih igrača, te tako u novoj godini donosi nove igre, vrhunske bonuse, fantastične promocije i ubedljivo najveće kvote na svetu!

Ako još uvek niste deo Meridian tima – odmah se registrujte na zvaničnom sajtu ili putem mobilne aplikacije jer vam automatski stiže 500 dinara za online kladjenje, ali i 500 dinara kazino bonusa.

Onda kada napravite prvi i veoma važan korak u ovoj nezaboravnoj avanturi, budite spremni na svakodnevna iznenađenja jer Meridian je oduvek važio za kuću najvećih bonusa.

Kada govorimo o novim igrama i promocijama, Meridian se konstantno trudi da bude korak ispred svih, pa ćete tako u “moru” fantastičnih igara naći i one koje ovu kladionicu čine neprikosnovenim liderom u priređivanju igara na sreću.

NOVE IGRE:

Meridian je proširio ponudu na nižim fudbalskim ligama. Od sada na meridianbet.rs sajtu možete pronaći sledeće igre:

•           Duple opklade

•           Domaćin/gost ukupno golova

•           Dupla šansa i ukupno golova

•           Pobeda i više golova

•           Domaćin/gost prvo poluvreme ukupno

•           Domaćin/gost drugo poluvreme ukupno

•           Konačan ishod & GG/NG golova

•           Dupla sigurica

•           Poluvreme & GG/NG

I za ljubitelje košarke tu su nove igre: Konačan ishod i ukupan broj poena, ishod prve četvrtine, konačan ishod u prvom poluvremenu i ukupan broj poena u prvom delu igre, drugo poluvreme hendikep, drugo poluvreme ukupan broj poena, konačan ishod drugog poluvremena uključujući i produžetke, drugo poluvreme par/nepar…

NOVE PROMOCIJE:

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

BET BUILDER:  Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

SREĆNA NOVA GODINA – SREĆNE NOVE IGRE U MERIDIANU!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.