Tip dana: Viljareal – Levante: “Žuta podmornica” u strašnoj formi, “fenjeraš” juri prvi trijumf u sezoni!

U ponedeljak je ponovo nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj juče kada je na programu bilo mnogo zanimljivih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Viljareala i Levante. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.

Viljareal: “Žuta podmornica” melje redom!

Nakon ne baš sjajnog starta šampionata fudbaleri Viljareala kako vreme prolazi pružaju sve bolje partije, a to će nam najbolje potvrditi i podatak da je ova ekipa na poslednja tri susreta ostvarila isto toliko trijumfa. Trenutno se popularna “žuta podmornica” nalazi na desetom mestu na tabeli a eventualnim trijumfom na jednom od poslednjih mečeva devetnaestog kola bi se aktuelni osvajač Liga Evrope popeo na osmo mesto i ravnopravno se uključio u trku za Ligu Evrope, ali i za Ligu šampiona što svakako i jeste primarni cilj kada je ova sezona u pitanju. Inače, kada smo već kod ovog takmičenja treba svakako napomenuti da su izabranici sjajnog Unai Emerija uspeli da dođu do osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja i to pošto su i direktnom duelu bili bolji od Atalante u gostima, a taj duel je završen rezultatom 2:3.

Kako što smo već napomenuli, na poslednja tri susreta u prvenstvu Viljareal je ostvario isto toliko trijjumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa demolirala na svom terenu Alaves, pošto je taj meč završen rezultatom 5:2. Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala devet susreta kao domaćin i ostvarila pet trijumfa uz dva remija i dva poraza. Za kraj, svakako da raduje podatak da je aktuelni osvajač Liga Evrope na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima postigao ukupno dvadeset golova što nam daje fenomenalan prosek od četiri postignuta pogotka po susretu.

Levante: Da li je konačno došlo vreme za prvi trijumf Levantea u sezoni?

Kako sada stvari stoje utisak je da će se Levante do poslednjeg kola boriti za opstanak u društvu najboljih i to nakon nekoliko sezona u kojima je tim iz Valensije uglavnom završavao na sredini tabele. Ako posmatramo stvari na taj način onda je sigurno i da je ova ekipa najneprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja La Lige pošto se trenutno ovaj tim nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova. Poražavajuće zvuči podatak da je tim iz Valensije u dosadašnjem toku sezone odigrao osamnaest mečeva i da još uvek izabranici Alesija Lisćija ne znaju za trijumf, pošto su u tom periodu doživeli čak deset poraza uz osam remija.

Na poslednjih pet mečeva je “fenjeraš” doživeo tri poraza i dva remija, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu u gradskom derbiju od Valensije kada je bilo 3:4, iako treba napomenuti da je Levante u jednom trenutku imao čak i dva gola razlike, ali su popularni “slepi miševi” odigrali fantastično drugo poluvreme i zasluženo slavili na tom duelu. Inače, kada su u pitanju mečevi na strani do sada je Levante odigrao devet mečeva van svog terena i doživeo čak sedam poraza uz dva remija, naravno bez trijumfa. Poslednji međusobni susret između Viljareala i Levantea odigran je sredinom aprila kada je “žuta podmornica” u Valensiji slavila sa više nego ubedljivih 1:5.

Naš predlog:

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je ipak “žuta podmornica” veliki favorit na ovom duelu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.38. Oba tima u poslednje vreme igraju mečeve sa velikim brojem golova i očekuje se da to slučaj bude i ovog puta pa vam savetujemo da probate sa igro 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.58. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 4+ koju Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.