AKTIVIRAJ POKLON BOMBU: Preuzmi bonus za klađenje i postani milioner u samo par koraka!

Praznici su za nama, ali sportska kladionica Meridian časti svakog dana.

Kao što vama ne treba mnogo povoda da ispratite fudbal i sastavite tiket, tako ni Meridianu ne treba specijalan povod da vas časti, jer su u najboljoj kladionici u regionu svi na dobitku!

Dakle, ukoliko vam je potrebno da se zabavite, a usput i da dopunite budžet – na pravom ste mestu. Sportska kladionica Meridian donosi fantastičan BONUS DOBORODOŠLICE OD 500 RSD za sve novoregistrovane korisnike!

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete sjajan poklon bonus bez uslova za depozit!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD KAZINO BONUS + 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Dakle, jedan klik i BONUS JE VAŠ!

A, onda… Pogledajte vrhunsku ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, te sastavite tiket vredan miliona!

Ali, ni to nije sve, jer Meridian misli i na postojeće korisnike. Tako da, ako ste se već registrovali, a do sada niste deponovali svoj novac – uradite to odmah, jer vas čeka fantastičan BONUS NA DEPOZIT OD 100%!

Sećate se da smo rekli da u Meridianu svi dobijaju? Sada vam je jasno i zašto!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.