MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: PSŽ 1.95, Juventus 2.30, Inter 1.55

Najvažnija sporedna stvar na svetu ne miruje ni kada su u pitanju praznici, tako je i ovog vikenda što je idealna prilika da vam Meridian ponovo ponudi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

A šta može biti bolje od najboljih evropskih liga na svetu? Istina englezi „miruju“, na red su došle obaveze u kupu, ali će u Italiji, Španiji i Francuskoj biti jako vrelo bez obzira što je mesec januar.

Taman kada se činilo da će trka za šampiona Serije A i La Lige biti gotova već nakon kraja prvog dela sezone, stiglo nam je novo uzbuđenje, pogotovu u Španiji.

Sve je još uvek otvoreno, što je prava poslastica za sportske sladokusce, koji pomoću svog kladioničarskog znanja žele da pobede i poraze svojih timova dožive sa posebnim adrenalinom.

PREUZMI POKLON TIKET – POSTANI DEO MERIDIAN EKIPE

Ali, pre nego što pređemo na same mečeve, za potpuni ugođaj, naravno ako već niste, sada imate dobar razlog da se registrujete na meridianbet.rs.

Pitate se zbog čega?

Zbog toga što kladionica Meridian svakom novom registrovanom korisniku poklanja 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE!!!

Kada se registruje i preuzmete neverovatan bonus na red dolazi impelemntacija sportskog znanja, a evo šta smo sve spremili za vas!

REAL MADRID – VALENSIJA: GG, KVOTA 1.95

Dogodilo se i to, „kraljevski klub“ je poražen nakon tri meseca! Hetafe je na domaćem terenu savladao oslabljeni tim Karla Anćelotija i tako uspeo da zahuhta trku za prvaka Španije.

Real Madrid nije više na bezbednoj distanci u odnosu na drugoplasiranu Sevilju, a u goste mu dolazi jedan tim koji je od početka sezone imao jako turbulentan period.

PREUZMI POKLON TIKET – POSTANI DEO MERIDIAN EKIPE

Valensija nije mogla da se sastavi, usledio je pravi reset i serija od devet utakmica bez poraza u nizu. Istina, u prošlom kolu su „slepi miševi“ doživeli poraz od Espanjola kod kuće, ali kiks žele da isprave protiv lidera šampionata!

Očekuje nas velika borba, ofanzivan fudbal i nadamo se puno golova!

ROMA – JUVENTUS: TIP 2, KVOTA 2.30

Sudar dva tima koja se grčevito bore za plasman u Ligu šampiona. Trenutno se nalaze na pozicijama koje ne mogu da im obezbede da budu u elitnom društvu naredne sezone, ali predstojeći meč može mnogo toga da nam otkrije.

Jednostavno, ko izgubi na stadionu „Olimpik“ imaće đavolski težak posao da ostvari cilj do kraja šampionata.

Juventus ima nešto bolji momentum i nalazi se za jedno mesto ispred Rome sa dva boda više, ali ide na noge ekipi koju sa klupe predvodi Žoze Murinjo, a Portugalac zna kako se igraju veliki mečevi!

Biće to pravi praznik fudbala u nedelju uveče!

INTER – LACIO: TIP 1, KVOTA 1.55

Serija A baš ima šta da nam ponudi u nedelju. Prvoplasirani Inter na svom terenu dočekuje Lacio, koji igra odlično bez obzira na mnoge kontraverze koja unose nemir u redove Rimljana u poslednjih nekoliko nedelja.

Sergej Milinković-Savić i njegovi saigrači su već pokazali da mogu da se nose sa pritiskom, ali ovog puta napadaju aktuelnog prvaka, koji ima imprativ da sačuva kakvu takvu bezbednu distancu u odnosu na gradskog rivala Milan.

PREUZMI POKLON TIKET – POSTANI DEO MERIDIAN EKIPE

Prvo mesto i nešto veći kontinuitet stavljaju „nero-azure“ u red favorita, ali u fudbalu je sve moguće… Lopta je okrugla i igra se devedeset minuta.

LION – PSG: TIP 2, KVOTA 1.95

Da li pandemija koronavirusa može da uzdrma „drim-tim“ iz Pariza. Lionel Mesi je pod velikim znakom pitanja, ali tim Mauricija Poketina sigurno ne želi da stane sa dominacijom u francuskom fudbalu.

Lion se trenutno nalazi na poražavajućem 13. mestu kada je u pitanju klub takvog  renomea, da stvar bude gora moraće da se „vade“ protiv prvoplasiranog tima francuske Lige 1.

Da li će utakmica protiv Pari Sen Žermena predstavljati prekretnicu u sezoni za ekipu Liona?

*Napomena: kvote su podložne promenama!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.