SAMO ZA ISKUSNE KLADIONAČARE: Pokupi keš sa dobitnog tiketa bez odlaska na uplatno mesto

Sportska kladionica Meridian razvila je novi sistem isplate i od sada dobitak sa tiketa koji ste odigrali na uplatnom mestu možete preusmeriti na online nalog!

Dakle, uopšte ne morate izlaziti iz udobnosti svog doma, naročito ne po ovim hladnim danima, dovoljno je samo da napravite nekoliko online koraka i keš je vaš!

Sve što je potrebno jeste da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Dobitak odmah prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje novih tiketa i to – bez odlaska na uplatno mesto.

Meridian je jedina kladionica u Srbiji koja daje ovakvu pogodnost i olakšava vam kladjenje. Ali, ni to nije sve.

Kako za ovu aktivnost morate imati nalog na sajtu kladionice Meridian, ukoliko ga do sada niste napravili, evo još jednog razloga da to odmah uradite.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikacije, automatski dobijate i fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD za online kladjenje.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Meridian zadržava stare dobre navike, ali ujedno uvodi i fantastične novine.

NOVE PROMOCIJE:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

12 Comments

  1. Sviđa mi se ova fora da se keš sa dobitnog tiketa prebaci na nalog ali na moju žalost još nisam bio u prilici da je iskoristim.

  2. Oduvek me nerviralo sto tiket moram da isplatim na istom uplatnom mestu gde sam ga i odigrao…zato je ovo super stvar,mogu bilo gde i bilo kada da ga isplatim. Bravo.

    • Par puta sam do sada iskoristio opciju da dobitak (3-4 hiljade RSD) sa tiketa prebacim na nalog ali idem direktno u kladžu kad budem zabo neku ozbiljnu cifru.

  3. Koliko je ovo dobro..mozes u bilo kom trenutku da isplatis tiket bez odlaska u kladionicu. Jedna od najboljih stvari koje je Meridian uveo u poslednje vreme.

  4. Zbog ovakvih stvari imam nalog u Meridianu…uvek imate razne pogodnosti,odlicne bonuse,mogucnost ucestvovanja u nagradnim igrama..svasta nesto

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*