Tiket dana (sreda, 12.01.2022)

tiket dana

Ponuda ove srede jeste nešto bolja, a pažnju privlače tri velika derbija. U engleskom EFL kupu igraju Totenhem i Čelsi, u polufinalu Super kupa Španije Real i Barselona, dok se italijanskom Super kupu sastaju Juventus i Inter. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Inter – Juventus – 1x,4+ @ 3.90 u Mozzartbet

Kome će pripasti prvi trofej u sezoni saznaćemo posle duela šampiona Intera i osvajača Kupa Juventusa. Torinski tim je prošle sezoen u finalu bio bolji od Atalante i tako stigao do svog 14. pehara u najmasovnijem takmičenju, dok je Inter osvojio Skudeto posle ravno 11 godina. Trenutno je Inter u naletu, ”neroazuri” pobeđuju u seriji i ponovo se šepure na vrhu tabele. U 2022. godini Inter je odigrao samo jedan meč, bilo je to u nedelju kada su na svom Meaci pobedili Lacio sa 2:1, i tako se Rimljanima osvetili za jedini poraz u aktuelnom prvesntvu. U boljoj formi je i ”Stara dama”, posle remija sa Napolijem uspeli su da naprave veliki preokret na Olimpiku protiv Rome. Minus od 3:1 pretvorili su u vođstvo od 4:3 za samo sedam minuta, ali su imali i sreće, tačnije odličnog golmana Šćešnog, koji je zaustavio udarac sa bele tačke Ćira Imobilea u finišu meča. Od borbe za titulu Juventusa nema ništa, zaostatak je ogroman, a teško je očekivali da mogu do ”ušatog” pehara Lige šampiona. Zato im je ovo velika šansa da sezonu ne završe bez trofeja. Alegri ima ogromnih problema pred ovaj duel, Kijeza je povredio koleno protiv Rome, Kvadrado ima kartone, A de liht je isključen protiv ”vučice”. Nema odavno ni Aleksa Sandra i Danila, pa iskusnom treneru neće biti lako da pronađe dovoljno kvalitetan sastav. S druge strane Simone Inzagi mož mirno da spava pred ovaj duel. Svi su mu na raspolaganju, a napomenimo da se meč igra u Milanu. Nećemo, i pored svega, otpisivati Juventus, videli smo protiv Rome kako prolazi tim koji se na trenutak opusti, pa vam predlažemo duplu šansu na Inter, uz dosta golova. Za kombinaciju 1x,4+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 3.90.

Vest Hem – Norič – 1/1,2+ @ 2.00 u Mozzartbet

U zaostaloj utakmici 18. kola engelske Premijer lige Vest Hem dočekuje povratnika u elitu, elipu Noriča. Ništa dobro se nije događalo za ”kanarince” u prvom delu prvenstva, a tako se nastavilo i na početku druge polovine. Norič je poslednji na tabeli, ima 10 bodova iz 19 utakmica, ali ako ništa drugo, nisu mu daleko odmakli ni timovi ispred njega. Prvi tim van zone ispadanja Votford, ima samo tri boda više, doduše i jednu utakmicu manje, ali je to itetako dostižno. Problem je što već naredna ekipa, Lids na 16. mestu, ima čak devet poena više. Nekako su se na dnu izdvojile četiri elipe, pored pominjanih Noriča i Votforda, koji su se prošlog proleća vratili u elitu, tu su još Njukasl i Barnli. Sva je prilika da među ove četiri ekipe, možda i još neke, treba tražiti tri koje će naredne sezone igrati u Čempionšipu. Vest Hem je u vrhu tabele trenutno su 5. sa bodom manje od Arsenala na 4. poziciji. Teško je pratiti tabelu jer svi timovi imaju različit broj odigranih utakmica, pa treba vremena da se sve dovede u ravan. Uglavnom, ”čekićari” imaju tri pobede iza sebe, dve u prvenstvu i jednu u FA kupu. Posle Lidsa i Kristal Palasa u subotu su u najstarijem takmičenju pobedili Lids. Uspešni u FA kupu bili su i igrači Noriča, oni su kao gosti slavili u Londonu protiv Čarltona, tima iz Lige 1. Pre toga Norič je vezao pet poraza u Premijer ligi, i to bez postignutog gola, Tačnije, ”kanarinci” su postigli samo jedan pogodak na prethodnih sedam utakmica, za više od 630 minuta samo su zatresli mrežu Njukasla. Nemamo dilemu da će Vest Hem slaviti, iako nije kompletan, kao usostalom ni Norič. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar dva gola domaćina. Za 1/1,2+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 7.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.