Tip dana: Borusija Menhengladbah – Bajer Leverkuzen: Farmaceuti traže lek za rezultatsku krizu!

U subotu je fantastična ponuda za klađenje pošto je na programu pregršt veoma interesantnih susreta a za vas smo ovog puta analizirali jedan od najzanimljivijih mečeva devetnaestog kola Bundeslige u kom će Borusija Menhengladbah na svom terenu ugostiti Bajer Leverkuzen.
Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Borusija Menhengladbah: Trijumf nad Bajernom budi nadu!

U poslednjih nekoliko meseci fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha pružaju poprilično loše partije, ali je nekako utisak da se vidi svetlo na kraju tunela.
Naime, na poslednja dva susreta izabranici Adi Hitera igraju dosta bolje nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu, a najbolji pokazatelj za to je da su popularni “ždrebci” prvo remizirali na gostovanju kod trećeplasiranog Hofenhajma kada je bilo 1:1, da bi nakon toga Menhengladbah mimo svih očekivanja slavio u prošlom kolu na gostovanju kod aktuelnog šampiona Bajerna, pošto je taj susret u Bavarskoj završen rezultatom 1:2.
Nakon ta dva sjajna rezultata, izabranici Adi Hitera se nalaze na dvanaestom mestu na tabeli uz samo šest bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Keln, a poznato je da je ta šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi izlazak na evropsku scenu – konkretno u Ligu Konferencije.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su “ždrebci” odigrali osam mečeva na kojima su ostvarili četiri trijumfa, dva remija i samo dva poraza.
Ipak, sećamo se svi da je pre četiri kola Menhengladbah doživeo pravu katastrofu na domaćem terneu kada su poniženi od strane Frajburga, a taj duel je završen rezultatom 0:6, nakon čega se Adi Hiteru ozbiljno uzdrmala klupa, ali kako vreme prolazi evidentno je da će stručnjak koji je sa Ajntrahtom igrao polufinale Liga Evrope i dalje ostati trener Borusije, koja kao što smo već pomenuli, pruža sve bolje partije.
Inače, “ždrebci” će za ovaj meč ostati uskraćeni za Bensebainija koji je sa svojom reprezentacijom na Kupu afričkih nacija, dok će zbog povreda meč sa Leverkuzenom propustiti Hofman i Dukure.
Za kraj, treba istaći da na poslednja četiri međusobna susreta sa Leverkuzenom tim iz Menhengladbaha ima isto toliko poraza, a u poslednjem meču je dvanaestoplasirana ekipa na tabeli primila čak četiri gola.

Bajer Leverkuzen: Očajne partije u poslednje vreme!

Popularni “farmaceuti” nakon sjajnog starta šampionata kako vreme prolazi pružaju sve slabije partije, a utisak je da se to nekako poklopilo i sa brojnim odsustvima.
Naime, Žerardo Seoane za ovo gostovanje kod zahuktale Borusije neće moći da računa na čak devet fudbalera iz raznih razloga, a svakako da će se najviše osetiti izostanak Aranguiza, Baumgartnera i Paulinja.
Bilo kako bilo, trenutno se Leverkuzen nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Frajburg, koji je sinoć doživeo težak poraz na gostovanju kod Borusije iz Dortmunda.
Sve ovo znači da bi eventualnim trijumfom na ovom duelu sa Menhengladbahom “farmaceuti” došli do četvrte pozicije na tabeli koja na kraju donosi plasman u Ligu šampiona, što svakako i jeste primarni cilj izabranika trenera Seoanea.
U prošlom kolu je Bajer ponovo odigrao jedan meč sa velikim brojem golova, i to pošto je petoplasirana ekipa na tabeli na svom terenu samo remizirala protiv Augsburga, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Bio je to četvrti vezani meč na kom ovaj tim nije uspeo da pobedi i to pošto je u tom periodu Leverkuzen doživeo dva poraza i dva remija.
Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada su popularni “farmaceuti” odigrali devet mečeva na strani i drugi su najuspešniji gost u ligi pošto su u tom periodu ostvarili četiri trijumfa, tri remija i dva poraza.
Treba istaći da je Leverkuzen došao do direktnog plasmana u osminu finala Liga Evrope, i to pošto je ova ekipa na kraju regularnog dela drugog po kvalitetu evropsko klupskog takmičenja završila na prvom mestu u grupi uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Betis koji igra sjajno ove sezone.
Poslednji međusobni meč između Borusije iz Menhengladbaha i Bajera iz Leverkuzena je odigran krajem avgusta kada su “farmaceuti” bez većih problema slavili sa više nego ubedljivih 4:0, i kada se sve sabere i oduzme utisak je da je to bio uz onu kanonadu protiv Grojter Firta kada je bilo 7:1, najbolji meč za izabranike Seoanea u ovogodišnjem izdanju Bundeslige.

Naš predlog

Sva je prilika da nas očekuje jedan poprilično interesantan susret koji će nam po svemu sudeći doneti i dosat golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.03.
Na osnovu partije Menhengladbaha iz prošlog kola, mišljenja smo da će popularni “ždrebci” uspeti da slave i na ovom duelu pa vam hrabro preporučujemo da probate sa jedinicom koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.55.
Za kraj, smatramo da je najidealnija moguća prognoza kada je ovaj susret u pitanju kombinacija igara 1&3+ za koju je Meridianbet pripremio fantastičnu kvotu 3.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.