NIKAD LAKŠE DO KEŠA: Isplati svoj dobitak bez odlaska na uplatno mesto

Ako ste bili “u prolazu” i na najbližem uplatnom mestu kladionice Meridian odigrali tiket i on postao dobitan… Zamislite da isplata stigne do vas, a da vi ne napravite nijedan korak!

Zvuči sjajno, zar ne? E pa, od sada je i to moguće! Jer, sportska kladionica Meridian pažljivo osluškuje potrebe svojih korisnika i daje sve od sebe da njihove želje pretvori u realnost.

Dakle, od sada dobitne tikete koji su odigrani na uplatnom mestu možete isplatiti kod kuće, tačnije na vaš online nalog.

Sve što je potrebno jeste da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu.

PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Dobitak odmah prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje novih tiketa i to – bez odlaska na uplatno mesto.

Meridian je jedina kladionica u Srbiji koja daje ovakvu pogodnost i olakšava vam kladjenje. Ali, ni to nije sve.

Kako za ovu aktivnost morate imati nalog na sajtu kladionice Meridian, ukoliko ga do sada niste napravili, evo još jednog razloga da to odmah uradite.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikacije, automatski dobijate i fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

Uveri se zašto je Meridian najbolja kladionica u region!

NOVE PROMOCIJE:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

6 Comments

  1. Najbolji scenario bi izgledao ovako: novi član nakon registracije uplati prvi depozit i preuzme bonus od 100%, onda sastavi dobitni tiket a sredstva prebaci na nalog kako bi nastavio uspešno da ih koristi.

  2. Ovo je najbolja stvar koju su mogli da naprave! Uvek me mrzelo da idem da isplatim tiket u istoj kladionici u kojoj sam ga uplatio. U Meridianu je sve moguce.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.