Tiket dana (ponedeljak, 17.01.2022)

tiket dana

Zahvaljujući utakmicama italijanske Serije A i danas će moći da se pravi izbor u kladionici. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Bolonja – Napoli – 2,2+ @ 2.55 u Meridianbet

Napolitanci polako gube korak u trci za Skudetom u odnosu na milanske rivale. Po početku prvenstva slutilo se da je možda ovo ta godina u kojoj će se titula vratiti u grad pod Vezuvom, ali je Napoli, posle serije pobeda na startu, upao u krizu i zaređao sa porazima i remijima. U sredu su ispali i iz Kupa Italije, poraženi su nakon produžetka od Lacija na svom stadionu ”Dijego Maradona”, u jednom posve turbulentnom meču sa mnogo isključenja. Na poslednjih pet prvenstvenih utakmica u kojima je jedan od aktera bio Napoli, palo je ukupno šest golova, što je sasvim neočekivano za ovaj tim. Nešto se dešava u Napulju, i ako žele da ostanu u samom vrhu tabele, a trenutno su na trećem metu, efikasnost mora da se vrati na pređašnji nivo. Odlazak u Bolonju na stadion ”Renato Dalara” nikad nije bio omiljena destinacija za Napoli. Bolonjezi su poraženi u odloženom meču na Sardiniji od Kaljarija i to nakon one sjajne pobede u Ređo Emiliji protiv Sasuola. Da zlo bude veće, Bolonja je vodila i u Kaljariju, ali je ostala praznih šaka. Jesenas je Napoli pobedio sa 3:0 na svom terenu, a očekujemo da i sada savaldaju tim Siniše mIhajlovića koji je dosta oslabljen zbog virusa, povreda,a li i Afričkog kupa nacija. Nije ni Napoli kompletan, ali je njihov roster mnogo jači. Naš predlog je dvojka uz bar dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.55.

Burkina Faso – Etiopija – 1,0-3 @ 2.12 u Meridianbet

Najvažniju pobedu u grupi Burkina Faso je ostvarila u duelu sa Zelenortskim Ostrvima. Trijumf je stigao zahvaljujući pogotku Hasane Bandea, fudbalera Istre iz Pule. Sada Burkina Faso ima tri boda iz dva kola, koliko su sakupili i fudbaleri Zelenortskih Ostvra, koji u trećem kolu za rivala imaju domaćina Kamerun i teško je očekivati da mogu da pobede. Za Burkinu Faso to i neće biti važno ako uspeju da savladaju Etiopiju, a trijumf od dva gola obezbeđuje im pasman među dve najbolje ekipe u grupi. Uglavnom, ubeđeni smo da će oni igrati u nokaut fazi, pogotovo jer je Etiopija najslabiji tim u grupi. Etiopija je selekcija koja je prezadovoljna učešćem na Afričkom kupu nacija, a posle dva kola niemaju nijedan bod. U prvom kolu su minimalnim rezultatom izgubili od Zelenortskih Ostrva, a u drugom od Kameruna sa 4:1. Izgleda da im ni odbrana, za razliku od većine ekipa u Africi, nije na nekom nivou, pa sumnjamo da će sačuvati svboju mrežu i protiv Burkine Faso. Očekujemo siguran trijumf selekcije iz zapadne Afrike, protiv one sa istočnog roga ”crnog kontinenta”. Uz pobedu Burkine Faso dodajemo i mali broj golova, 0-3. Za 1,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.12.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.