POKLON TIKET TE ČEKA: Registruj se, preuzmi bonus i postani Meridianov milioner!

Ova godina biće prepuna vrhunskih sportskih događaja, a neki od njih su već počeli. Januar je više nego uzbudljiv, Australijan open je startovao, a ne smemo zaboraviti ni Evropsko prvenstvo u rukometu, kao ni Evropsko prvenstvo u futsalu.

Naravno, tu su i fudbalske TOP LIGE, Evroliga, Evrokup…

Šta nedostaje? Tiket, naravno!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Sve to treba “začiniti” jednim tiketom, gde drugo nego u Meridianu?

Zašto? Odgovor je jednostavan. Sportska kladionica Meridian svim novoregistrovanim korisnicima donosi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE za online kladjenje.

Dakle, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, i na vaš račun automatski “leže” 500 RSD bonusa!

Dakle, poklon tiket je tu, a na vama je samo da odlučite koje utakmice ćete “ispratiti”. Šta god da izaberete – nećete pogrešiti, jer vam Meridian za svaki sport i sva takmičenja donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.