Tiket dana (sreda, 19.01.2022)

tiket dana

I danas je dosta utakmica u ponudi, uglavnom su to ranije odloženi mečevi, a igraju se i Kup utakmice u nekim zemljama. Kvote koje smo predložili bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Herta – Union Berlin – GG @ 1.80 u MaxBet

Žreb je hteo da se u osmini finala nemačkog DFB kupa sastanu veliki berlinski rivali. Domaćin meča je Herta, na čijem se Olimpijskom stadionu igra i finalni meč već dugi niz godina. Navijači Herte nadaju se da bi mogli svoje ljubimce jednom da gledaju u završnoj predstavi, ali sada neće moći ni da im pomognu protiv gradskog rivala. Union je tek treću sezonu bundesligaš, i već su postali učesnik evropskih kupova. Igrali su prošle jeseni u Ligi konferencija, ali se nisu proslavili i zauzeli su treće mesto u grupi, iza Fejnorda i Slavije, a ispred Hapoela. Neće biti čudo ako se Union ponovo dokopa Evrope, sasvim solidno stoje na tabeli, pogotovo nakon pobede nad Hofenhajmom u subotu, pa sada upravo sa timom iz Sinshajma dele četvrto mesto, a za trećeplasiranim Leverkuzenom zaostaju samo bod. Herta nije bila preterano uspešna u dve utakmice odigrane u 2022. godini. Prvo su poraženi od Kelna na svom terenu, da bi prethodnog vikenda igrali bez golova u Volfburgu. Sada je Herta na 13. mestu sa 22 boda, četiri više od prvog tima u zoni ispadanja. Ove sezone berlinski rivali sastali su se krajen novembra na stadionu Uniona, a domaćin je slavio sa 2:0. Herta je dva puta ugostila Union na Olimpijskom stadionu u Bundesligi i oba puta je slavila. Naš predlog za ovaj meč je gol-gol, mada su oba tima oslabljena za odlične strelce, Herta neće imati Jovetića, a Union Avonijija u timu. Za GG u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.80.

Monpelje – Troa – 1 @ 1.78 u MaxBet

U utakmici 20. kola francuske Lige 1 Monpelje dočekuje Troa. Domaćin je igrao fantastično na kraju 2021. godine, imao je četiri vezane pobede u prvenstvu, ali i dve u Kupu. Taj trijumfalni niz prekinuli su u nedelju porazom u Strazburu, od tima koga su pobedili u prethodnom svom meču, ali u okviru Kupa Francuske. Uglavnom, Monpelje je na visokom 8. mestu, a pobeda u ovom meču mogla bi da ih dovede na 4. poziciju, s obzirom da imaju utakmicu manje od timova koji su ispred njih. Troa je idealan protivnik za započinjanje nove serije pobeda, gosti su slavili samo jednom u devet prethodnih kola i na tabeli su se spustili do 17. mesta, a imaju isti broj bodova kao i dve ekipe ispod njih, koje se nalaze u zoni ispadanja. Troa je povratnik u elitu i njihov jedeini zadatak je da obezbede opstanak. Ukoliko to planiraju da urade moraće što pre da prekinu niz neuspeha, pošto su u četiri prethodna kola osvojili samo jedan bod. U prvom delu sezone Troa i Monpelje su odigrali meč bez pobednika koji je završen rezultatom 1:1. Sada je Monpelje u mnogo boljoj stuaciji, ali i formi i ne sumnjamo u njegovu pobedu. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.78.

Hal – Blekburn – 2 @ 2.40 u MaxBet

U Halu se u zaostaloj utakmici 24. kola engleskog Čempionšipa sastaju domaći ”tigrovi” i sve bolji Blekburn. Roversi su tim koji je u najboljoj formi u engleskoj drugoj ligi i već su stigli do deobe drugog mesta sa Bornmtom, dok je Fulam prvi sa dva boda više. Nekadašnji šampion Premijer lige bio bi prezadovoljan da prvenstvo okonča na drugom mestu i napokon se vrati u elitu, u kojoj nisu bili više od decenije. Titulu su osvojili još 1995. godine, ali spadaju među retke timove koji se mogu pohvaliti titulom od osnivanja Premijer lige. Hal Siti je takođe bivši premijerligaš, ali tim koji je doživljavao mnogo neprijatnosti u prethodnim sezonama. Sada su se vratili u Čempionšip posle jedne sezone u Ligi 1, ali su trenutno tek na 19. mestu i predstoji im nova borba za opstanak. Blekburn je bez poraza na poslednjih deset mečeva, imaju osam pobeda i dva remija, a taj niz je započet nakon onog katastrofalnog poraza od Fulama na domaćem terenu od 7:0. Kao da je taj debakl probudio Roverse i oni sada deluju mnogo bolje i ozbiljni i spadaju u red najužih favorita za plasman u Premijer ligu. Blekburn je slavio na tri prethodna gostovanja u prvenstvu, kod Bornmuta, Stouka i Kardifa, a na ta tri meča mreža mu se nijednom nije zatresla. Za to vreme Hal je pet kola bez pobede, a vezali su tri uzastopna poraza u ligi. Sve ukazuje na dvojku, za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.40.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 7.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.