SUPER UTORAK BONUS – ULOGUJ SE NA SVOJ NALOG I PREUZMI KEŠ!

Sportska kladionica Meridian ne prestaje sa iznenađenjima i bonusima, a kako je vikend daleko, rešila je da i ovaj utorak učini posebnim.

Znate gde možete naći najveće bonuse za online kladjenje, sjajnu ponudu, najjače kvote na svetu – samo na meridianbet.rs, ali tu se priča ne završava. Da budemo precizniji – tek počinje!

Ulogujte se svakog utorka u 13 časova na vaš meridianbet.rs nalog i proverite da li ste baš vi dobili fantastičan SUPER UTORAK BONUS jer Meridian ponovo časti!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Dakle, sportska kladionica Meridian opravdava epitet kuće najvećih bonusa, te i ovog puta časti svoje verne koristnike.

A, ako se do sada niste registrovali i ako vam ovo nije dovoljan povod, evo još jednog –  već danas kreirajte nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji jer tom prilikom dobijate BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

Uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa, kao i najzanimljivijih igara.

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*