Tiket dana (ponedeljak, 24.01.2022)

tiket dana

Narednih dana očekuje nas nešto slabija ponuda, pa će tako biti i narednog vikenda kada se neće igrati redovna kola u najjačim ligama. Kvote koje smo predložili bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Blekburn – Midlzboro – 1,0-3 @ 3.40 u Meridianbet

Roversi su sasvim neočekivano ostavili bodove u Halu u zaostalom meču i tako napravili veliki korak unazad, kada je plasman u Premijer ligu u pitanju. Izgledalo je da je ovo ta sezona u kojoj će se nekadašnji osvajač Premijer lige napokon vratili u najjači rang engleskog fudbala, ali su tri poslednja kola izgubili pet bodova. To se nije toliko odrazilo na položan na tabeli, na deobi su drugog mesta sa Bornmutom, ali je i jednima i drugima vodeći Fulam pobegao na osam bodova prednosti. Možda i ”trešnjice” i Blekburn treba više da vode računa o timovima iza njih, s obzirom da Kvins Park zaostaje samo dva boda, uz meč manje, a tu je i Vest Brom i Midlzboro, koji se baš zahuktao. Gosti iz Londona su vezali sedam utakmica bez poraza, sa šest pobeda i jednim remijem. Posel takve sjajne serije nije ni čudo što su se popeli na sedmo mesto, a pritom imaju i najmanje odigranih utakmica od svih ekipa ispred njih. Midlzboro je uspešan i u FA kupu, probili su se dalje pobedom u Mensfildu, dok je Blekburn ispao porazom od Vigana. Kada su se ove dve ekipe sastale u prvom delu sezone, pobednika u Londonu nije bilo. Neverovatno je da su čak osam puta remizirali u poslednjih 12 utakmica, a na poslednjih 14 utakmica samo je jednom bilo više od dva gola, još pre šest godina. Ne računajte na veliki broj pogodaka ni sada, a nama se čini da je domaćin bliži trijumfu. Za jedinicu uz mali broj golova, u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 3.40.

Beitar Jerusalim – Hapoel Tel Aviv – 2,0-3 @ 2.85 u Meridianbet

Gosti neće moći da se bore za titulu, ali ne bi smeo da im izmakne plasman u plej-of. Trenutno se Hapoel iz Tel Aviva nalazi na četvrtom mestu, ali je zaostatak za vodećim Makabijem iz Haife čak 15 bodova. Niz od četiri uzastopne pobede prekinuli su u prošlom kolu i to na remijem svom terenu sa slabim Nof Nagalilom. Što se Beitara tiče, tim iz Jerusalim je u donjem delu tabele i teško će uspeti da se domogne plej-ofa, s obzirom da je ostalo još sedam kola u regularnom delu prvenstva, a oni imaju devet bodova manje od prvog tima u zoni plej-ofa. Ostaće im igra u plej-autu, ali im opstanak ne bi smeo da bude ugrožen. Beitar je bez pobede na tri prethodne utakmice u prvenstvu Izraela, ali su sva tri puta gostovali i uspeli da dva puta donesu po bod u Jerusalim. Ipak, nisu preterano sigurni ni pred svojim navijačima, u prethodna tri meča u Jerusalimu samo su jednom slavili. Na prethodna tri duela između ova dva tima pao je ukupno jedan gol i to u jesenjem okršaju koji je Hapoel dobio u Tel Avivu sa 1:0. Golova će opet biti minimalno, a naš predlog je dvojka uz 0-3 gola. Za ovaj tip u kladionici Meridianbet kvota je 2.85.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 9.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.