Tiket dana (utorak, 25.01.2022)

tiket dana

Prethodna dva tiketa bila su dobitna, pa se nadamo het triku. Ko voli engleske niže lige, za njega je ponuda sasvim zadovoljavauća. Biće tu još utakmica, Belgijanci igraju vanredno kolo, a nastavljaju se bitke na Afričkom kupu nacija. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Senegal – Zelenortska Ostrva – 1 @ 1.63 u MaxBet

Senegalci su veliki favoriti da se plasiraju u četvrtfinale Afričkog kupa nacija. Posle tri utakmice u grupnoj fazi ova selekcija još nije primila ni gol, ali su zato i dali samo jedan, i to iz penala. Nije se to očekivalo od tima koji u sastavu ima Sadija Manea, Gomisa, Sara, Diju i ostale napadače, ali je glavni cilj, a to je prošlaz dalje, ispunjen. Pobedili su samo Zimbabve i to golom sa beče tačke u sudijskoj nadoknadi, dok su protiv Gvineje i Malavija igrali bez golova. Ništa efikasnije mečeve nije igrao ni njihov rival u nokaut fazi, ekipa Zelenortskih Ostrva. Oni su pobedili Etiopiju 1:0, istim rezultatom izgubili su od Burkine Faso, da bi prolaz dalje obezbedili remijem sa domaćinom Kamerunom, kome taj meč nije ništa značio. Bez sumnje je Senegal favorit, oni već razmišljaju i o baražu za Mundijal u kome će se sastati sa reprezentacijom Egipta. Biće to pravi šlager kvalifikacija za Katar, a jedan protiv drugog igraće dva Liverpulova napadača, Mo Salah i Sadio Mane. Na Mundijalu će igrati samo jedan. Što se Afričkog kupa nacija tiče, očekujemo prolaz Senegala i pobedu nad Ostrvljanima. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.63.

Antverp – Sent Trojden – 1 @ 1.75 u MaxBet

Posle ispadanja iz Evrope ekipa Antverpa je zaigrala mnogo bolje u belgijskoj Župiler ligi. Sada su u seriji od četiri utakmice bez poraza, sa deset osvojenih bodova. Takav učinak ih je doveo na treće mesto sa samo bodom manje od drugoplasiranog Klub Briđa, a šampion ima i jedan meč više odigran. Za sada Rojal Sent Žil deluje nedostižno, ali treba reći da četiri prvoplasirana tima igraju mini ligu nakon regularnih 26 kola, pa je sve moguće. U petak je Antverp slavio u Ostendeu, mada se dosta pomučio da dođe do pobede protiv slabog rivala. Protiv sent trojdena ih ne očekuje lak zadatak, mada ova ekipa ima četiri uzastopna poraza na strani. Međutim, kada se pogledaju imena rivala, a to su bili Klub Briž, Rojal, Anderleht i Gent, jasno je zašto je tako. U prvom delu sezone Sent trojden je pobedio Antverp sa 2:1, pa domaćin ima motiv više da se revanšira za taj poraz i učvrstit se meču četiri najbolja tima. Gosti se nalaze u sredini tabele, pa su samim tim i njihove ambicije manje. Očekujemo pobedu tima iz Antverpena, a za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.75.

Notingem Forest – Barnsli – 1 @ 1.70 u MaxBet

Kao da je pobeda nad Arsenalom u FA kupu donela nvi elan ”šumarima”, pa su oni vezali dve pobede u Čempionšipu. Notingem Forest je sada na 8. mestu i jedan je od ozbiljnijih kandidata za plasman u doigravanje. U ovom trenutku to bi zadovoljilo navijače nekadašnjeg dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope, pošto bi imali šansu da se sa dve pobede u baražu probiju do Premijer lige. Da su ”šumari” imali malo bolji start sezone, možda bi se borili i za direktan plasman, ali nam se čini da pored Fulama, Blekburna i Bornmuta nemaju velike šanse. Barnsli muči druge muke, nalaze se na poslednjem mestu sa samo 14 bodova, koliko ima i Derbi Kaunti, koji je kažnjen sa 12 poena. Jasno je da je Barnsli jednom nogom u Ligi 1 i trebalo bi da se desi čudo, pa da oni izbegnu najgore. Po rezultatima u poslednje vreme ne verujemo da je to moguće, pošto su već devet uzastopnih kola bez trijumfa, sa samo tri osvojena boda. Notingem je slavio u prvom delu sezone kao gost sa 3:1, pa ne sumnjamo da će i na svom Siti Graundu ponoviti to isto. Za jedinicu se u kaldionici MaxBet dobija koeficijent 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 4.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.