EVO ZAŠTO JE MERIDIAN KUĆA NAJVEĆIH BONUSA: Preuzmi bonus dobrodošlice, a onda i bonus na broj parova!

Sportska kladionica Meridian važi za najbolju u regionu i kuću najvećih bonusa, a evo i zašto:

Samo u Meridianu u toku jednog dana možete dobiti više bonusa, a prvi korak jeste  da se registrujtete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji.

Tom prilikom vam automatski stiže fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD, koji možete iskoristiti za online kladjenje, ali ni to nije sve.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Dobro birajte koje parove stavljate na svoj tiket, jer vas čeka i fenomenalan BONUS NA BROJ PAROVA.

Ono što je važno da znate jeste da je minimalna kvota koja ostvaruje bonus 1.35 i da sistemski tiketi ne ulaze u promociju, a ostalo je na vama.

Evo kako promocija funkcioniše:

5 parova – 3% bonusa

6 parova – 5% bonusa

7 parova – 7% bonusa

8 parova – 10% bonusa

50 parova – 250% bonusa

Dakle, što više parova – to je veći bonus i više keša na vašem računu!

Uz samo par klikova uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

NOVO U MERIDIANU:

BET BUILDER: Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

8 Comments

  1. Ovoliko bonusa nisam nikada video ni u jednoj kladionici,a kladim se jako dugo. Sjajno je sto nam Meridian cesto obraduje ovakvim stvarima,zato i igram samo kod njih.

  2. Što više parova to je bolji bonus pa kome kako odgovara da li manje parova sa kvotom oko 2 ili više parova sa kvotomo oko 1,4.

  3. U uuu koliko ljudi ne zna za bonus koji meridian daje na broj meceva,bas dosta njih se iznenadilo kada sam im pokazao.Pa realno najvise bonusa i ima meridian,pa ko da pohvata sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.