KLADI SE BEZ RIZIKA – NAPLATI PROMAŠAJ SAMO U MERIDIANU!

Pasionirani ste kladioničar i nijedan bitan sportski događaj ne zaobilazite? Onda vam je rečenica “pao sam za jednu” i te kako poznata.

Koliko vam se puta, u vašoj kladioničarskoj karijeri, dogodilo da vas na tiketu obori samo jedna utakmica? Bolje da ne pogađamo… Ali, šta se događa kada na tiketu ne pogodite bukvalno nijedan odigran meč?!

Jednostavno je – aktivira se jedinstvena opcija NAPLATI PROMAŠAJ!

Klađenje bez rizika od sada je vaša stvarnost – kladionica Meridian vam omogućava da naplatite promašaj i praktično uvek budete na dobitku!

Ali, pre nego što vam objasnimo detalje nove promocije, tu je i jedno važno obaveštenje – svako ko se registruje na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije dobija BONUS DOBRODOŠLICE u vrednosti od čak 500 DINARA!

A, onda… vreme je da se sastavi dobitna kombinacija, a ako se desi “apsolutni kiks” na tiketu onda u pomoć stiže opcija NAPLATI PROMAŠAJ!

Promocija važi za sve tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Maksimalan povrat novca po tiketu je 5.000 RSD, a kako biste naplatili promašaj imate dve opcije.

Prva važi za tikete odigrane sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 i u slučaju da su sva tri para promašena dobijate povrat uloga. Druga opcija se odnosi na tikete odigrane sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 i u slučaju da su sva četiri para promađena dobijate povrat uloga!

Fantastično, zar ne? Pravac meridianbet.rs!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

9 Comments

  1. Nazalost u poslednje vreme sve sami poovracaji,i kad sam sabrao to lepu lovu mi meridian vratio.D sam igrao kod drugih bio bi u debelom minusu,ovako pozitivna nula ,sto je dobro.

  2. Zbog ovakvih stvari imam nalog u Meridianu i samo preko tog naloga igram..jer uvek ima sjanih pogodnosti za igrace,bonusa ,nagrada…i kada mislis da sve pukao,nisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.