Tiket dana (ponedeljak, 31.01.2022)

tiket dana

Dođe kraj i najdužem mesecu u godini. Nadamo se da ste deo troškova iz januara uspeli da ”vratite” preko klađenja, ako ne, želimo vam mnogo više uspeha u februaru. Ipak, ostao je još jedan dan u januaru i imamo novu šansu za dobitak. Kvote koje smo predložili bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Kluž – Botošani – 1,0-3 @ 2.00 u Mozzartbet

U prvoj utakmici u 2022. godini aktuelni šampion Rumunije, ekipa Kluža, odigrala je spektakularan meč u Bukureštu protiv FCSB-a, ili ako vam je lakše, nekadašnjeg prvaka Evrope Steaue. Utakmica je okončana rezultatom 3:3, a odavno nije bilo tako uzbudljivo na fudbalskim terenima u Rumuniji. Fudbal je u ovoj zemlji, posle jednog ktatkog uzleta sa velikim ulaganjima, klupski fudbal ponovo je na niskim granama. Nekih evropskih upeha nema, Kluž se nije plasirao u Ligu šampion, pa ni u Ligu Evrope, tada ga je lako izbacila Crvena zvezda, da bi na kraju završio u Ligi konferencija, ali je završio kao poslednji u jednoj osrednjoj grupi sa Alkmarom, Randersom i Jablonecom. Kluž je lider prvenstva i ponovo najveći kandidat za naslov šampiona. Imaju čak deset bodova više od FCSB-a, pa je jasno da onaj remi od pre sedam dana više njima odgovara. Sada dočekuju odličnu ekipu Botošanija. Ovaj tim nije izgubio na šest prethodnih prvenstvenih utakmica, a uspeo je da pobedi Kluž u prvom delu sezone. Botošani je na četvrtom mestu, ali je zaostatak za liderom ogroman, pa će se oni posvetiti pokušaju da izbore plasman u Evropu. Sada im je prvi cilj da zadrže jedno od prvih šest mesta i tako se plasiraju u plej-of. Očekujemo pobedu Kluža, ali sigurno ne laku. Naš predlog je jedinica uz malo golova, a za 1,0-3 u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 2.00.

Portsmut – Čarlton – 1x,0-2 @ 2.05 u Mozzartbet

Ovo je poslednja utakmica kola engleske Lige 1, trećeg ranga takmičenja. Ove dve ekipe startovale su sa velikim ambicijama koje su podrazumevale plasman u Čempionšip. Radi e o nekadašnjih premijerligašima koji preživaljavaju teške dane igrajući u trećoj ligi. Portsmut je startovao sasvim dobro, sa tri pobede i bez primljenog gola, ali su onda bili u maloj krizi sve do kraja oktpbra kada su vezali sedam utakmica bez poraza sa 17 osvojenih bosova. Nisu uspeli da zadrže formu i sada su tek na 11. mestu sa dvocifrenim zaostatkom za prvim timom u zoni doigravanja. Jedino dobro je to što Portsmut ima dve utakmice manje od Oksforda, tima koji je na tom šestom mestu. Prošlog vikenda Portsmut je izgubio na gostovanju u Sanderlendu, ”Crne mačke” su slavile 1:0, i to je bio drugi uzastopni meč na kome nisu dali gol, pošto su prethodno na svom Freton Parku igrali bez golova sa slabim Vimbldonom. Ni Čarlton Atletik ne može biti zadovoljan učinkom, oni su još slabili od Portsmuta i zauzimaju 15. mesto pred ovaj duel. Bliži su borbi za opstanak nego za plej-of, pa im je svaki bod bitan da bi pobegli ka sredini. Oni su u dva prethodna kola uzeli četiri boda, što bi mogla da bude najava boljih dana. U prvom delu sezone u Londonu je bilo 2:2, ali sad ne verujemo u toliko pogodaka. Predlog je dupla šansa na domaćina, uz mali broj pogodaka. Za 1x,0-2 u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 4.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.