GDE ĆEŠ BOLJI MOTIV? Uz samo jedan klik preuzmi 100% BONUSA za online klađenje!

Sportska kladionica Meridian nas je navikla na vrhunsku ponudu i fantastične bonuse za online kladjenje, a kako dobre navike ne treba menjati – i ove srede stiže neverovatan BONUS NA DEPOZIT OD 100%!

Ako ste se do sada već registrovali, potrošili BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD i pomislili da je tu kraj poklonima – prevarili ste se! Jer, u Meridianu ste na dobitku svakog dana.

Evo o čemu se radi:

Ako do sada niste deponovali svoj novac, pravo je vreme na to uradite, jer vas čeka fantastičan BONUS NA PRVI DEPOZIT OD 100%!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

To znači da ste na dobitku i pre nego što vaš tiket postane dobitan, a to onda znači da možete sastaviti još “brdo” tiketa i ispratiti najzanimljivije sportske događaje.

Januar je bio i te kako zanimljiv, ali podjednako uzbuđenja nas čeka i u februaru. A, ako još uvek niste postali član Meridiana – brzo se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka poklon od 500 RSD za prvi tiket!

NOVO U MERIDIANU:

BET BUILDER: Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa

7 Comments

  1. Realno i jeste kuca najvecih bonusa koje stvarno i dobijes/A najbolje je sto sebonus moze izdeliti na mnogo tiketa ,pa moze i da se ubode neki dobitan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.