Tiket dana (sreda, 02.02.2022)

tiket dana

Još par dana i vraćaju se i one najjače lige. Do tada na repertoaru su nam ranije odloženi mečevi. Kvote koje smo predložili bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Valensija – Kadiz – 0-2 @ 1.73 u MaxBet

Ovo je utakmica četvrtfinala španskog Kupa kralja, na Mestalji Valensija dočekuje Kadiz. Uopšte ne bi trebalo potcenjivati Kadiz, pogotovo kada su gosti. Mada je ovaj tim tek na 18. mestu, dakle u zoni ispadanja, kada bi se brojili samo rezultati na strani, bili bi u gornjem delu tabele. Kadiz ima tri pobede i tri remija u gostima, dok je poražen pet puta. Zanimljivo je da još nisu pobedili na svom terenu. Bili su uspešni i u Kupu kralja, prošli su tri runde, a na sva tri meča bili su gosti, doduše protiv timova iz druge i treće lige. ”Slepi miševi” iz Valensije imaju još jednu razočaravajuću sezonu, a jedino bi uspeh u Kupu, pod kojim podrazumevamo osvajanje ovog takmičenja, moglo da je izvuče. Valensija je tek 10. ali ima šansu da se bori za Evropu, pošto je šestoplasirani Sosijedad pobegao pet bodova. Poslednji meč Valensija je odigrala na Vanda Metropolitanu protiv još uvek akuelnog šampiona Atletika, i uspela je da ispusti prednost od 2:0, da bi na kraju ostala praznih šaka. Kadiz je igrao u Valnesiji u prethodnom kolu La Lige, ali kod Levantea, i slavio sa 2:0. Ne očekujemo lak posao za Valensiju, a naš predlog za ovaj meč je mai broj pogodaka. Za 0-2 u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.73.

Kortrajk – Antverp – 0-2 @ 1.90 u MaxBet

Gosti su se preporodili od kada su bez obaveza u Evropi, pa su u prethodnih devet kola poraženi samo jednom u Župiler ligi. U 2022. godini imaju tri pobede i jedan remi, a sa tih deset bodova stigli su do trećeg mesta na tabeli. Ukoliko bi dobili ovaj meč u Kortrajku, ili bar igrali nerešeno, preuzeli bi drugu poziciju od aktuelnog šampiona Klub Briža, pošto je ovo zaostali meč 21. kola. Još desetak utakmica ostalo je do kraja regularnog toka prvenstva u Belgiji, ali je sva prilika da će Antverp biti među četiri najbolje ekipa i igrati plej-of za prvaka. Tu je dosta stvari već jasno, vodeći Rojal Union ima ogromnu prednost, u najboljoj je formi i teško je očekivati da ih neko sustigne. Međutim, i drugo mesto donosi kvalifikacije za Ligu šampiona, pa je to ogroman motiv za Antverp. Njihov domaćin, ekipa Kortrajka, ne zna za pobedu u novoj godini, na četiri poslednja meča imaju tri remija i poraz, koji su u nedelju uveče doživeli od Klub Briža na svom terenu. Međutim, ako se izuzme taj meč sa šampionom, Kortrajk je bez neuspeha na sedam prethodnih kola. Neće biti lako Antverpu na ovom gostovanju, iako su uspeli da pobede u Gentu u nedelju minimalnim rezultatom. Domaćin ima svoje ambicije, bori se za plasman u doigravanje za evropske kupove i sigurno neće prepustiti bodove Antverpu. Naš predlog je mali broj golova, a za 0-2 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.90.

Hadersfild – Derbi – GG @ 1.98 u MaxBet

”Terijeri” su ostali bez pobede protiv Stouka u petak, a mogli su već sada da budu u zoni plej-ofa. Naravno, ništa još nije izgubljeno, oni su u dobroj formi i ako uspeju da je sačuvaju u narednom peridu, boriće se sa još tri ekipe za jedno mesto u eliti engleskog fudbala. Teško je očekivati da budu među dva prvoplasirana tima, mada prednost Blekburna od osam bodova ne deluje nedostižno. Hadersfild nije izgubio od kraja novembra, vezali su devet utakmica u prvenstvu bez poraza, sa četiri pobede i pet remija. S druge strane Derbi Kaunti ima drugih problema, oni su kažnjeni oduzimanjem 21 boda zbog finansijskih problema i sada se grčevito bore da spasu goli život. Trenutno su na pretposlednjem mestu, ali zahvaljujući krizi Redinga i slabostima koje imaju Piterboro i Barnsli, čak i sa ovolikom kaznom mogu do opstanka. Za njih je težak udarac bio nedeljni remi sa Birmingemom, mada su uspeli da nadoknade dva gola minusa. Posle pet utakmica u kojima su osvojili čak 13 bodova, u poslednje dve ”ovnovi” su osvojili samo jedan. Sedam bodova ima Reding više od njih, a pet Piterboro. To jeste dostižno uz dobre rezultate, pa Derbi i u Hadersfildu mora da igra na pobedu. Isto će uraditi i domaćin, pa bi ovde moglo da bude golova na obe strane. Letos je bilo 1:1 u Derbiju, a i sada očekujemo barem GG. Za ovaj tip u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 6.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.