NBA tiket (četvrtak-petak)

Pred nama je još jedno zanimljivo veče u NBA ligi. Ovo izgleda naš predlog tiketa. Predložene kvote i granice bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Geri Trent Džunior (Toronto Reptorsi) + poeni (granica 19.5) @ 1.85 u Meridianbet

U Torontu se igra specijalna utakmica, možda i derbi večeri, između Toronto Reptorsa (26-23) i lidera Istoka Čikago Bulsa (32-18). Geri Trent Džunior juri da obori rekord u najvećem broju uzastopnih utakmica sa 30 ili više poena u istoriji Toronto Reptorsa. Naime, Trent Džunior na poslednjih 5 mečeva ima učinke od 32, 32, 33 ,31 i 33 poena, a Reptorsi imaju niz 3 od pobede i ukupno 4 pobede na tih 5 utakmica. Ipak, u grad dolazi neko ko ima lični interes u ovoj trci i neko čiji će se dres vrlo verovatno nalaziti pod svodovima dvorane u Torontu, radi se o Demaru Derozanu. Upravo je Derozan držao rekord od 5 uzastopnih utakmica sa 30 ili više poena, taj rekord je postavljen početkom sezone 2016/2017.  Geri Trent Džunior je svestan da se nalazi na korak od nečeg nesvakidašnjeg i dodaje da je osećanje nadrealno, posebno imajući u vidu šta je Derozan uradio za franšizu, za Toronto kao grad, i tako nešto podeliti sa njim je po njemu neverovatno. Bek šuter Trent Džunior je na ovom nizu od 5 mečeva oborio još jedan rekord i to na 5 uzastopnih utakmica je dao najmanje 5 trojki, pre njega rekord sa 4 meča sa 5 ili više trojki po meču je držao Kajl Lauri.

Naš predlog su + poeni na Gerija Trenta Džuniora, granica je postavljena na 19.5 poena u Meridianbet kladionici sa koeficijentom koji iznosi 1.85.

Demar Derozan (Čikago Bulsi) + poeni (granica 26.5) @ 1.85 u Meridianbet

Toronto Reptorsi će uvek imati posebno mesto u srcu Demara Derozana, tamo je proveo 9 sezona i ostavio ogroman trag. Tim iz Kanade je birao Derozana kao 9. pika na NBA draftu 2009. godine i ovaj košarkaš je ostavio brojne rekorde iza sebe. Derozan je najbolji strelac u istoriji franšize sa 13,296 poena, to je igrač sa najvećim brojem nastupa (675) u dresu Toronto Reptorsa, uz dodatak da je sadašnji košarkaš Bulsa upisao 4 učešća na Ol-star meču nastupajući u jedinom timu iz Kanade u NBA ligi. Demar Derozan ne dolazi noseći cveće u Toronto, da uveliča svetkovinu Geriju Trentu Džunioru, on dolazi kao šesti najbolji poenter ove sezone u NBA ligi sa 26.5 poena u proseku po meču. Upisaće još jedan nastup (5) na Ol- star utakmici ove godine, sada kao igrač Bulsa, i dolazi kao vođa tima koji se trenutno nalazi na prvom mestu u Istočnoj konferenciji.

Naš predlog su + poeni na Demara Derozana, granica je postavljena na 26.5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Fred Vanvlit (Toronto Reptors) + asistencije (granica 6.5) @ 1.80 u Meridianbet

U organizaciji Toronto Reptorsa su svesni da je Geri Trent Džunior na tragu nečeg što bi moglo biti upisano u istorijskim almanasima vezanim za tim iz Kanade, toga je svestan i Fred Vanvlit. Vanvlit za Trenta Džuniora ističe da je rok zvezda, da ceni njegovu strast za igrom i nivo takmičenja. Startni bek Reptorsa Vanvlit dodaje da je Trent Džunior počeo sezonu sa dobrom odbranom, ali da se tek sada vidi o kakvom se pucaču radi, igraču koji se nalazi u neverovatnoj šuterskoj zoni. Provejava utisak da će ceo tim Reptorsa igrati večeras za Trenta Džuniora, dati 30 ili više poena na jednoj utakmici je napor za igrača, a kamoli na 5 uzastopnih utakmica. Radža Bel, bivši igrač Finiksa Sansa, između ostalih je pre nekog vremena nevezano za ovaj poduhvat Trenta Džuniora, rekao da kada je on u retkim prilikama davao 30 poena na meču posle toga ga je  bolelo sve u telu i da se zbog toga divi košarkašima kao što su Kevin Durent i ostali koji takve učinke ponavljaju iz večeri u veče.

Naš predlog su + asistencije na Freda Vanvlita, granica je postavljena na 6.5 aistencija u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.80.

Golden Stejt Voriorsi – Sakramento Kingsi –  Hendikep 1 prvo poluvreme (granica 6.5 poena) @ 1.67 u Meridianbet

Golden Stejt Voriorsi (39-13) se nalaze na 2. mestu u Zapadnoj konferenciji, imaju 8 pobeda u nizu, gledajući raspored tim iz Kalifornije bi vrlo lako mogao tu uspešnu seriju mečeva da poveća i za još neku utakmicu. U San Francisko dolazi Sakramento Kingsi (19-34) koji ove sezone igraju po sistemu toplo-hladno, ali više hladno. Naime, Kingsi su  noćašnjim trijumfom protiv Bruklin Netsa prekinuli niz od  7 uzastopnih poraza, za Sakramento je meč sa Golden Stejt Voriorsima druga utakmica zaredom u dva dana (back-to-back).

Naš predlog je da će Golden Stejt Voriorsi posle prvog poluvremena na meču sa Sakramento Kingsima voditi sa više od 6 poena razlike. Za igru hendikep 1 prvo poluvreme (granica 6.5 poena) kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.67.

Ukupna kvota na tiketu za noć između četvrtka i petka u kladionici Meridianbet iznosi 10.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.