PUSTI MAŠTI NA VOLJU I ODIGRAJ TIKET IZ SNOVA: Predloži igru i Meridian ti daje kvotu i to NAJVEĆU NA PLANETI!

Ova godina, za razliku od nekog prethodnog perioda, donosi nam “gomilu” sportskih događaja i to najvećih na planeti! Evropsko prvenstvo u rukometu i futsalu, kao i Australijan open samo su uvertira u pravi sportski spektakl koji nas čeka.. .

Zimske Olimpijske igre startuju uskoro, zatim se ređaju prvenstva u atletici, rvanju, kao i standardni sportski događaji u vidu TOP liga u najpopularnijim sportovima i kao šlag na tortu, tamo pred kraj godine stiže Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Ukoliko volite sport i planirate da ispratite sve ove događaje, verujemo da ujedno volite i da “ispratite” koji tiket. Bilo da ste iskusan kladioničar ili tek “početnik”, verujemo da ovu priliku nećete propustiti.

Koliko puta ste samo pomislili “zašto nema kvota na ovo, zašto nema kvota na ono”? Mnogo puta, znamo. E, pa – imamo rešenje za sve vas kreativce!

Sportska kladionica Meridian prepoznatljiva je upravo po SLOBODNOJ IGRI i mogućnošću da predložite igru za kladjenje, a kvota stiže odmah!

Možete se kladiti na bilo koju moguću i nemoguću situaciju na utakmici ili meču, transfer omiljenog fudbalera, pobednika prvenstva, pa čak i na recimo pobednika Evrovizije ili najhladniji dan u godini… Što se kaže – samo je nebo granica!

Pustite mašti na volju, predložite igru, a Meridian daje kvotu! I ne samo to…

Pre toga, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD za online kladjenje i upustite se u ludu avanturu.

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

10 Comments

  1. U Meridianu bukvalno nema sta nema za igru. Izbor za kladjenje je fantastican. Ponuda svih sportova. A ova slobodna igra je nesto najbolje ne vidjeno do sada

  2. Baš posle posla idem do kladže da proverim koja je kvota da Vlahović u nedelju na svom debiju za Juventus postiže 2 gola Veroni.

  3. Nema čega nema u Meridianu. Iako im je ponuda igara ogromna,uvek ima ono nesto sto ti padne na pamet da odigras a nema u ponudi,zato je slobodna igra prava stvar.

  4. Ova slobodna igra je najjaca stvar na svetu. Ja volim cesto da igram kombinaciju crvenih kartona sa penalima,to mi je bas zabavno,a u Meridianu dobijes i fenomenalnu kvotu.

  5. Meni je top so se slobodna igra moze praviti i kada je mec u toku.Tako dasam najvise tada koristio uglavnom neki strelac da da gol,mada to sada i ovako ima da se igra u meridianu

  6. Dosta ljudi ne zna za Slobodnu igru a ona postoji godinama unazadu meridianu i ja sam je cesto pravio.I super sto istu mogu da pravim preko svog naloga,ne moras da ides u klajdzu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.