Tiket dana (subota, 05.02.2022)

tiket dana

Za razliku od prethodne subote sada je ponuda obogaćena utakmicama najjačih liga, ali nekad je i veliki izbor problem. Podsećamo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Štutgart – Ajntraht – T22+ @ 2.35 u Mozzartbet

”Švabe” su u veoma lošoj formi i nalaze se na pretposlednjem mestu. Ispod njih je samo Grojter Firt, ali iz Bundeslige u Cvajtu direktno ispadanju dva tima. U pet prethodnih kola Štutgart je osvojio samo jedan bod i to na gostovanju u Firtu, a još poraznija je činjenica da nisu uspeli da postignu ni gol na tih pet mečeva. Efikasnost im je, dakle, najveći problem, ali ni odbrana ne blista u ovom delu sezone. Njihovi gosti, fudbaleri Ajntrahta, bili su blizu zone plasmana u Ligu šampiona, ali su u drugom delu sezone na tri utakmice uzeli samo jedan bod. Sve je krenulo po zlu u meču sa Dortmundom, vodili su 2:0, a na kraju su ostali praznih šaka protiv ”milionera”. Usledio je remi u Augzburgu i, više nego iznenađujući, poraz od Bilefelda u Frankfurtu. ”Orlovi” su pali na 9. mesto, pa ni oni nemaju izbora i moraju igrati na pobedu u Štutgartu. U prvom delu sezone u Frankfurtu je bilo 1:1, a sada je naš predlog gost daje dva gola. Za T22+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.35.

Selta – Rajo Valjekano – 1 @ 2.00 u Mozzartbet

”Pčelice” su ostvarile veliki uspeh plasmanom u polufinale Kupa kralja. Pošto tamo neće biti Reala, barse, Sevilje, Atletika, eto šanse da možda naprave i veliki uspeh i osvoje trofej. Ipak, za Rajo Valjekano je najvažnije da su po povratku u elitu pokazali da mogu biti ravnopravni sa svim timovima, pa otud i plasman 8. mesto u ovom trenutku. Opstanak je, već sada, obezbeđen, a da li će tim iz madridskog predgrađa u Evropu, ostaje da vidimo. Domaćin ovog meča, ekipa Selte, osvojila je četiri boda u dva prethodna kola. Posle pobede nad Osasunom na svom Balaidosu, malo je nedostajalo da donesu ceo plen i sa Sančez Pishiana u Sevilji. Vodili su sa 2:0, ali su Andalužani izjednačili u poslednjih dvadesetak minuta. Selta je podjednako daleko i od borbe za opastanak i od plasmana u Evropu, a od narednih par mečeva zavisiće kojim će pute krenuti. Rajo igra slabije na strani, pobedili su samo u Bilbaou, ali su i prethodni rivali bili iz kategorije najjačih. U ovom duelu Selta je blagi favorit i smatramo da će iskoristiti prednost igranja u Vigu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.00.

Burkina Faso – Kamerun – 2 @ 2.15 u Mozzartbet

Ovo je utakmica za treće mesto na Afričkom kupu nacija. Sigurno je da su domaćini, selekcija Kameruna, razočarani epilogom u kome neće igrati u velikom finalu, ali nisu imali sreće, a ni znanja kod izvođenja penala u duelu sa Egiptom. Tako je u finalu igrati Senegal i Egipat, timovi koje predvode napadači Liverpula Sadio Mane i Mohamed Salah. Ono što je još zanimljivije, ove dve selekcije igraće i u baražau za plasman na Mundijal, a u Kataru neće biti mesta i za jedne i za druge. Burkina Faso je najprijatnije iznenašenje šampionata, do polufinala i poraza od Senegala uspeli su da pobede Zelenortska ostrva i Tunis u četvrtfinalu, sa po 1:0, a u osmini finala eliminisali su Gabon boljim izvođenjem penala. Još jedan jako zanimljiv podatak vezan je za duel ove dve reprezentacije. Naime, one su otvoruile ovo takmičenje s obzirom da su se nalazile u istoj grupi i igrale su u prvom kolu. Tada je Burkina Faso rano povela i najavila velike domete, ali je Kamerun iz dva jedanaesterca preokrenuo rezultat i stigao do prve pobede. Kasnije su domaćini pobedili i Etiopiju, Komore i Gambiju, a jedino su remizirali sa Zelenortskim Ostvrtiva u grupi, u meču koji im ništa nije značio. Sve je bilo idealno do polufinala i meča sa ”faraonima”. Videćemo da li je Kamerun uspeo da se oporavi, ali je svakako jači od BUrkine Faso. Poraz u ovom meču silno bi razočarao domaće navijače i nastup bi bio okarakterisan kao neuspešan. Zato vam predlažemo pobedu Kameruna, a koeficijent za dvojku u ovom meču u kladionici Mozzartbet iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.