Tiket za veče (subota, 05.02.2022)

tiket dana

Mnogo utakmcama je za nama ali i u kasnijim večernjim satima program je zanimljiv. Da vidimo šta nam je preostalo. Moguće su promene kvota u poslednji čas.

Grashopers – Cirih – 2,2+ @ 2.65 u MaxBet

Derbi grada Ciriha igra se na čuvenom Lecingrundu, ali sa izmenjenim ulogama u odnosu na neka ranija vremena. ”Skakavci” su se vratili u elitu posle kratke drugoligaške odiseje, ali su isti put imali i fudbaleri Ciriha nešto ranije. Međutim Cirih igra fantastičnu sezonu i svakim anom sve je bliži šampionskoj tituli. Ovaj tim iza sebe ima sedam uzastopnih prvenstvenih pobeda i pred ovo kolo ima sedam bodova više od Bazela, a osam od četvorostrukog uzastopnog šampiona Jang Bojsa. Grashopers nije slavio na prethodna tri prvenstvena okršaja, a prošle sedmice, u prvom kolu u 2022. godini, izgubili su u Sionu. U gradskom derbiju obično nema favorita, ali je sada Cirih mnogo bliži trijumfu. Uz dvojku predviđamo i bar dva pogotka gostiju, a za 2,2+ u MaxBet kladionici kvota je 2.65.

Fiorentina – Lacio – GG3+ @ 2.12 u MaxBet

Jeste ovo kolo u Seriji A u senci milanskog derbija, ali da nije njega duel u Firenci bi privlačio najveću pažnju. Ostala je ”viola” na kraju bez Dušana Vlahovića, najbljeg strelca i igrača, ali je zaradila sjajnu svotu, uzimajući u obzir za koliko ga je novca kupila od Partizana. Vlahović će ponovo obući crno-belo, ovog puta nosiće dres velikana iz Torina, a u Firencu je kao zamena stigao odlični Brazilac iz Bazela Artur Kabral. Videćemo da li će se doskorašnji golgeter švajcarskog ligaša naći u timu, a poznato je da neće biti Alavara Odriozloe, a pitanje je hoće li Vićenco Italijano u tim uvrstiti Sofijana Amrabata koji se tek vratio sa Afričkog kupa nacija. Nije ni Lacio kompletan, Sari ne može da računa na Kataldija, ali ni na Pedra i Ačerbija. Oba tima jure plasman u Evropu, imaju isti broj bodova, po 36, s tim da Fiorentina ima meč manje odigran. Na ruku im je išao remi Rome danas, pa bi se pobednik bodovno izjednačio sa ”vučicom”. Lacio je slavio minimalnu pobedu u Rimu jesenas, ali sada smtramo da ćemo gledati više golova i to na obe strane. Za GG3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.12.

Antverp – Rojal Sent Žil – 0-2 @ 1.88 u MaxBet

Duel dve prvoplasirane ekipe u belgijskoj Župiler ligi svakako se mora nazvati derbijem. Verujemo da je retko ko očekivao ovakvo stanje na tabeli posle 25 odigranih kola, pošto su ova dva tima ispred Klub Briža, Genka, Standrada, Genta, Anderlehta i ostalih. Ali, vremena se menjaju. Novajlija u ligi ruši sve pred sobom i jako je blizu šampionske titule. Rojal Union je lider sa 57 bodova, sedam više od Antverpa na drugom mestu. Ostalo je još devet kola do kraja regularnog toka prvenstva, a onda će četiri prvoplasirana tima igrati još šest kola u borbi za naslov i plasman u Evropu. Antverp je imao teško gostovanje u Kortrajku u sredu, bio je to odloženi meč, a uspeli su da osvoje tri boda i pored činjenice da su veći deo meča igrali sa desetoricom. Iza Rojala su dva derbija, prošle nedelje su minimalnim rezultatom pobedili Anderleht, a par dana pre toga igrali su bez golova sa Klub Brižom. Imaju jaku odbranu, pa i ovde očekujemo malo golova. Za 0-2 gola u kladionici MaxBet kvota je 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za subotu veče u kladionici MaxBet iznosi 10.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.