Tiket dana (četvrtak, 10.02.2022)

tiket dana

Današnja ponuda je slaba, pogotovo ako uporedimo sa narednim četvrtkom kada ćemo imati poplavu utakmica u Ligi Evrope i Ligi konferencija. Predložene kvote su podložne promenama.

Atletik Bilbao – Valensija – 1,0-3 @ 2.39 u Meridianbet

Baskijci su u strašnom zaletu i favoriti su za plasman u treće uzastopno finale u Kupu kralja. Međutim, za razliku od dosadašnjeg toka takmičenja, u polufinalu se igraju dva meča, pa posle utakmice na San Mamesu sledi revanš na Mestalji 2. marta. Domaći teren je veliki adut Baskijaca, u dva prethodna kola ovde su pali Barselona i Real Madrid, pa sigurno da se fudbaleri trenera Marselina neće prijatno osećati. Bilbao se pokazao kao majstor za kup takmičenja, i pošto u dva prethodna navrata nisu osvojili trofej, prvo je uspešniji bio Sosijedad, a onda i Barselona, eto prilike da bude ”treća sreća”. Podsetimo da su oba finalna meča igrana prošlog proleća i to u vrlo kratkom vremenskom roku. Igrao je Atletik i finale Super kupa Španije, ali je i tu ostao kratkih rukava, poražen je od madridskog Reala. Valensija je imala samo dosta lakši put do polufinala. Oni su eliminisali Kadiz u četvrtfinalu, a pre toga igrali su sa ekipama iz nižih rangova, Balearima i Kartagenom. Sigurno je da se ”slepi miševi” uzdaju u napadački tandem Gedeš-Soler, ali smatramo da će im u prvom meču najbitnije biti da sačuvaju svoju mrežu. U La Ligi nisu pobedili od 20. decembra kada su dobili gradski derbi protiv Levantea, pa im je Kup kralja verovatno jedina šansa da se dokopaju evropskih kupova, s obzirom da su trenutno tek na 11. mestu na tabeli. Očekujemo pobedu Bilbaoa, ali nikako ubedljivu. Smatramo da će i golova biti malo, pa je naš predlog kombinacija 1,0-3 gola, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 2.39.

Juventus – Sasuolo – 1,3+ @ 2.19 u Meridianbet

”Stara dama” je dolaskom Dušana Vlahovića dobila golgetera od rase i klase, a mladi srpski reprezentativac je svoje sposobnosti pokazao na debiju, a za postizanje prvog gola u dresu Juventusa trebalo mu je samo 13 minuta, kada je zatresao mrežu Verone u nedelju. Kup Italije je takmičenje koje je Juventus osvajao 14 puta, aktuelni je branilac ovog trofeja i sigurni smo da će učinii sve da pehar ostane u njihovim vitrinama, pogotovo jer je Skudeto već izgubljen. Neće biti lako osvojiti Kup, u polufinalu je već aktuelni šampion Inter, a u ovo trenutku još ne zanmo ishode mečeva Milan – Lacio i Atalanta – Fiorentina. Sasuolo ume da bude neugodan kao gost, ali nam se čini da je tim iz Ređo Emilije u maloj krizi. Naime, Sasuolo je u tri prethodna prvenstvena kola osvojio samo bod, a rivali nisu bili iz ranga najjačih ekipa u Italiji. Posebno su zabrinjavajuća dva poraza u kojima su primili ukupno osam golova. Verona im je dala četiri na njihovom stadionu, bilo je 4:2, dok su prošlog vikenda sa 4:0 poraženi u Đenovi od Sampdorije. Između ta dva poraza smestio se remi sa Torinom, izvojevan uz dosta sreće, golom u finišu meča. Sasuolo je već gostovao Juventusu ove sezone, u jesenjem delu Serije A uspeli su da iznenade ”Staru damu” i pobede u Torinu sa 3:1. Verujemo da će Alegri sada umeti da spreči opasne kontranapade Sasuola, pa verujemo u trijumf domaćina i plasman u polufinale. Možda gosti mogu do gola, pa je uz jedinicu naš predlog i tri pogotka najmanje. Za 1,3+ u kaldionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.19.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.