Tiket dana (nedelja, 13.02.2202)

tiket dana

Mada nema nekog izrazitog derbija, biće mnogo zanimljivih utakmica ove nedelje. Ovo je naš predlog tiketa. Podsećamo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Klub Briž – Šarlroa – 1,0-3 @ 2.55 u Mozzartbet

Aktuelni šampion Belgije daleko je od odbrane titule. Primat je, potpuno iznenađujuće, preuzela ekipa Rojal Uniona, koja je na 12 bodova razlike od klub Briža. Do kraja regularnog dela prvenstva ostalo je još osam kola i šampion će pokuašti, koliko je to moguće, da tu razliku smanji, a onda u plej-ofu, u kome ove sezone igraju samo prve četvoroplasirane ekipe, napadne trofej. Videćemo da li može biti nešto od toga pošto Rojal ne pokazuje nikakve znake slabosti, a u prošlom kolu je slavio na teškom gostovanju u Antverpenu. Klub Brižu neće biti lako ni protiv tima Šarlroa. Gosti dolaze posle serije od četiri meča bez poraza, na kojima su osvojili osam bodova i popeli se na 5. mesto. I njihova želja je da igraju u doigravanju sa ostale tri najbolje ekipe, ali moraju da preteknu bar jednu ispred sebe, a to su Anderleh, Antverp i Klub Briž, pošto je Rojal Union nedostižan. U prvom delu sezone Klub Briž je slavio minimalnim rezultatom u Šarlroi, a interesantno je da na mečevima ova dva tima uvek ima malo golova. Na prethodnih šest duela palo je ukupno šest golova. Naš predlog je jedinica uz mali broj pogodaka. Za 1,0-3 u kladionici Mozzartbet kvota je 2.55.

Union Berlin – Dortmund – GG4+ @ 2.90 u Mozzartbet

Ono što je Dortmund doživeo prošle subote na svom Signal Iduna parku od Bajera iz Leverkuzena teško se može oprati u skorije vreme. Navijači čuvenog kluba iz Dortmunda nadali su se zanimljivoj trci sa minhenskim Bajernom u borbi za ”Salataru”, ali je posle prethodnog kola prednost Bavaraca otišla na, čini se, nedostižnih devet bodova. Borusiji je ostalo da pokuša da odbrani vicešampionsku titulu, koja ne znači ništa, osim što lepo zvuči, pošto su ostali i bez odbrane pehara u DFB kupu, s obzirom da ih je u osmini finala izbacio drugoligaš Sent Pauli. Igraće Borusija na proleće u Ligi Evrope, u koju se preselila posle trećeg mesta u svojoj grupi Lige šampiona. Već u četvrtak će na teren, a rival je škotski Glazgov Rendžers. Igrao je u Evrpi i Union Berlin, prvi put u svojoj istoriji, ali je neslavno okončao nastup u Ligi konferencija, pa neće imati obaveze ovog proleća. S druge strane Berlinci igraju odlično u Bundesligi, i pored prošlonedeljnog poraza u Augzburgu i dalje su na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u Ligu šampiona. Možda nije realno da zadrže tu poziciju, ali bi nova evropska viza morala biti obezbeđena. Union je samo jednom poražen na svom terenu u ovom prvenstvu i to protiv Bajerna, dok je šest od deset mečeva dobio. Prošle sezone je ovde pao i Dortmund, ali su ”milioneri” bili ubedljivi jesenas na svom stadionu. Slavio je Dortmund sa 4:2, a neku sličnu goleadu očekujemo i sada. Klubovi imaju evropske ispite, pa čak ni neuspeh u ovom meču ne bi bio smak sveta ni za Borusiju ni za Union. Zato predlažemo golove, i to na obe strane, a biće ih bar četiri. Za GG4+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.90.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.