POGODI KO? Zaokruži najjaču kvotu i isprati sa stilom izbore u aprilu!

Izbori se bliže, a kladionica Meridian je ponovo ispoštovala tradiciju – jedina je na domaćem tržištu spremila izborni specijal sa detaljnom ponudom kvota za klađenje na ishod izjašnjavanja građana u aprilu 2022.

U ovoj kladionici moguće je kladiti se na imena novog premijera i ministara, ukupnu i izlaznost po opštinama, na rezulate izbora za Skupštinu Grada Beograda, koje će stranke preći cenzus, a spremni su i dueli gradova kada je reč o procentu izlaznosti, odnosno stranaka shodno procentu osvojenih glasova.

Važno je napomenuti da su procenti koje je Meridian kladionica ponudila za prethodne izbore (jun 2020. godine) od konačnih rezultata odstupili za samo 0.79 procentnih poena.

To je najviše usled činjenice da Meridian već 17 godina u ponudi ima kvote za klađenje na izbore, koje rade vrhunski profesionalci za procenu verovatnoće.

U praksi, to znači da bukmejkeri ove kompanije tradicionalno predviđaju ishod parlamentarnih izbora preciznije od dobrog dela domaćih agencija za istraživanje javnog mnjenja. Nema razloga da i ovog puta bude drugačije, pa će svi imati prilike da naplate svoje poznavanje domaće političke scene.

Verovatno su, kao i do sada, standardno najinteresantnije kvote na novog premijera, buduće ministre, ali će se velika bitka voditi i za gradonačelnika Beograda

Svake parlamentarne i izbore za predsednike opština i gradonačelnike, prate medijske spekulacije u vezi sa imenima budućih ministara. Spisak potencijalnih šefova resora je impresivan – preko 40 imena na javnoj sceni, a u ponudi je preko 30 potencijalnih debitanata u ministarskoj fotelji.

Meridian je spremio više od 300 najboljih kvota za klađenje na rezultate parlamentarnih izbora, a zainteresovani igrači mogu PREDIZBORNI TIKET odigrati novcem koji kuća časti – samom registracijom dobijaju 500 DINARA BONUSA DOBRODOŠLICE.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.