POVRATAK U VELIKOM STILU: Đoković prvi put u 2022. godini – kladi se na Noleta i OSVOJI 10% BONUSA NA DOBITAK

Došao je i taj dan – srpski teniser će konačno prvi put zaigrati u 2022. godini! Novak Đoković će se nakon nešto više od mesec i po dana čekanja naći na terenu.

Prvi reket sveta se potpuno oporavio od šoka koji mu se dogodio početkom januara i sada je spreman da nastavi svoju borbu za titulu najboljeg tenisera svih vremena.

Dao je Rafaelu Nadalu jedan grend slem „fore“, ali će sigurno svojim izdanjem u Dubaiju pokazati da je još uvek bez premca u belom sportu.

Istina, velike su šanse da će izgubiti prvo mesto, ali to u ovom momentu ništa suštinski ne znači. Mnogo je važnije da se srpski teniser vrati u prepoznatljivu formu.

Kako biste na najbolji način ispratili veličanstven povratak Novaka Đokovića predlažemo vam da se registrujete na meridianbet.rs, budući da na taj način dobijate 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE za online i kladjenje uzivo.

Ali, to nije sve – ukoliko sastavite tiket sa minimum četiri para i među njima bude i meč Novaka Đokovića, a tiket bude rezultovan kao dobitan –  STIŽE 10% BONUSA NA DOBITAK!

Pa, što da ovakav poklon ne iskoristite na mečeve najboljeg tenisera na planeti?

Prva stanica za povratak u velikom stilu biće ATP turnir u Dubaiju, na kojem će Novaka Đokovića dočekati navijači sa velikim oduševljenjem.

To uostalom najbolje pokazuje izjava organizatora turnira.

– Šeik Mohamed rekao je da šta god je bilo u prošlosti, tamo treba da ostane. Ali, ne pomaže ni ako se stoji u mestu. Uvek je bolje razmišljati unapred i biti pozitivan. Raduje me što je Đoković odlučio da se vrati, jer je najbolji teniser planete. On je naš nekadašnji šampion i za grad i turnir je apsolutno sjajno to što se vratio – rekao je direktor turnira, Salah Talak.

– Mada su ulaznice rasprodate, imamo još poneku koju smo sačuvali ‘za svaki slučaj’- dodao je Talak.

Novaka Đokovića za Dubai vežu lepe uspomene. Pet puta je podizao trofej na prestižnom turniru i sada ima priliku da se dodatno približi Rodžeru Federeru koji je neprikosnoven sa osam titula.

Naravno, da će srpski as biti najbolji na turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima procenili su i bukmejkeri Meridiana – Nole je najveći favorit sa kvotom 1.65!

Priliku za tiket i bonus na dobitak imate već danas, jer Đoković u popodnevnim časovima igra protiv Italijana Lorenca Musetija. 

Dakle, tipujte na Novaka i zaradite bonus u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.