Tiket dana (ponedeljak, 21.02.2022)

tiket dana

Posle napornog vikenda, i nastavka evropskih kupova od sutra, danas nam je dan sa nešto slabijom ponudom, Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Kaljari – Napoli – GG3+ @ 2.15 u Mozzartbet

Na Sardiniji Napoli očekuje sve, samo ne lak posao. Kaljari se konsolidovao, u prethodne tri utakmice nije doživeo poraz, a osvojio je pet bodova. Pobedili su Atalantu u Bergamu, a po bod su osvojili u duelima sa Fiorentinom na svom stadionu, te u Empoliju prošle sedmice. Za Napolitance je nezgodno što ovaj meč igraju između dva okršaja sa španskom Barselonom u Ligi Evrope. Prvi duel na Kamp Nou okončan je bez pobednika, pa će odluka pasti u četvrtak na stadionu koji nosi ime po fudbaleru koji spaja ova dva tima, Dijegu Maradoni. U Seriji A nas očekuje velika borba za Skudeto, a prethodni rezultati išli su na ruku Napoliju. Prvo me Milan slavio u gradskom derbiju sa Interom, a onda su ”rosoneri” ostavili dva boda na gostovanju u Salernu, pa je i Napoli sada u prilici da se pobedom na Sardiniji izjednači sa Milanom. U prethodnoj utakmici u prvesntvu Napoli nije uspeo da dobije Inter na svom terenu, bilo je 1:1, čime su prekinuli niz od četiri uzastopne pobede. Gosti imaju imperativ osvajanja tri boda, ali i Kaljari želi da napusti zonu ispadanja. Očekujte borben meč sa golovima na obe strane. Za GG3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.15.

Gectepe – Galatasaraj – GG3+ @ 2.10 u Mozzartbet

One koji ne prate pomno dešavanja u turskoj Superligi sigurno će iznenaditi pogled na tabelu, posebno na njeg donji deo. Pred ovaj meč slavni Galatasara nalazi se tek na 15. mestu, a eventualni neuspeh u Gectepeu spustio bi ih još jednu poziciju niže, tik iznad zone ispadanja. Od početka sezone Galata je imala ogromnih problema u svim takmičenjima, što je možda i posledica onako izgubljene titule prošle sezone. Podsetimo, Bešiktaš je postao šampion zahvaljujući boljem međusobnom skoru sa Galatom, a obe ekipe završile su prvenstvo sa istim brojem bodova. Tim Gectepea se takođe nalazi u opasnoj zoni, oni imaju dva boda manje od Galatasaraja i boriće se za opstanak do samog kraja, što je korak unazad u odnosu na prethodno prvenstvo koje su završili na desetom mestu. Galatasaraj je bez pobede na šest poslednjih utakmica u ligi, ali je na prethodne dve ostao neporažen, igrajući nerešeno sa Alanijom i Kajzerijem. Gectepe je poražen na dva prethodna meča, ali je tom nizu prethodio jedan od četiri uzastopne pobede. Galatasaraj je doio prethodna četiri međusobna meča sa Gectepeom, a na poslednji pet je uvek dolazila igra GG3+, pa je očekujemo i ovog puta. Za GG3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 4.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.