Tiket dana (utorak, 22.02.2022)

tiket dana

Uzbudljiv dan nas očekuje na fudbaslkim terenim. Igraju se dve utakmice osmine finala LIge šampiona, a tu su i vanredna kola u engleskom Čempionšipu i italijanskoj Seriji B. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Viljareal – Juventus – GG @ 1.95 u MaxBet

Jedan od neizvesnijih okrašaja ove runde u Ligi šampiona je dvomeč između aktuelnog osvajača Lige Evrope Viljareala i italijanskog velikana Juventusa. ”Stara dama” Torina neće osvojiti Skudeto ni ove sezone, a boriće se za novo učešće u Ligi šampiona. Posle nekoliko dobrih igara u petak nisu usplei da slave u ”Derbiju dela Mole”, odigrali su sa gradskim rivalom Torinom samo 1:1. Masimilijano Alegri ima dosta problema sa povredama i retko se dešava da može računati na sve raspoložive snage. Ekipa Viljareala je u dobroj seriji rezultata u La Ligi, u poslednja četiri kola osvojili su deset bodova i popeli su se na 6. poziciju, što je sasvim dobro uzimajući u obzir dosta loš start sezone. ”Žuta podmornica” je bila ubedljiva na gostovanju Granadi i sa dosta optimizma dočekuje duel sa Juventusom. Viljareal je prošao kao drugi svoju grupu, bili su iz Mančester junajteda, a ispred Jang Bojsa i Atalante, dok je Juve bio najbolji u konkurenciji Aktuelnog prvaka Evrope Čelsija, Zenita i Malmea. Očekujemo da se pobednik reši tek posle revanša u Torinu, a za duel u Viljarealu predlažemo igru gol-gol. Za GG u kladionici MaxBet dobija se kvota 1.95.

Midlzbro – Vest Brom – 1 @ 2.35 u MaxBet

Londonski tim poražen je u Bristolu i tako je napravio veliki korak nazad kad je plasman u Premijer ligu u pitanju. realno, M'Boro će teško do jednog od prva dva mesta, koja donose direktan plasman u elitu, ali bi morali da budu barem šesti i tako igraju plej-of za to jedno mesto koje će takođe u društvo najboljih. U drugom delu sezone Boro igra mnogo bolje nego u prvom, imali su jednu sjajnu seriju pobeda koja ih je vinula u vrh tabele, a koju su prekinuli porazom u Blekburnu. Imaju zapažen nastup i u FA kupu, u kome su u poslednjem kolu eliminisali Mančester junajted, koga su pobedili posle penala na Old Trafordu. Vest Bromvič Albion je smatrao da se može ekspresno vratiti u Premijer ligu, ali se to još jednom pokazalo kao pretežak zadatak. Na početku su bili dobri, ali je tim iz Birmingema na poslednjih deset utakmica u Čempionšipu uspeo da pobedi samo jednom. Posle poraza od Lutona u subotu pali su na 11. mesto, ali da vas to ne zavara, od šestog mesta su udaljeni samo četiri boda. Domaćin je u mnogo boljoj formi od gosta i to bi trebalo da presudi u ovom meču. Jesenas je u Birmingemu bilo 1:1. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.35.

Šafhauzen – Tun – GG3+ @ 1.70 u MaxBet

U zaostaloj utakmici švajcarske druge lige Šafhauzen dočekuje bivšeg prvoligaša ekipu Tuna. Ovo takmičenje je jedno od najneizvesnijih u Evropi, i u konkurencji za osvajanje prvog mesta je više od pola lige. Ove dve ekipe su na četvrtom odnosno petom mestu i poraženi će imati dosta problema da se priključi ostalim kandidatima za plasman u elitu. U drugom delu sezone Šafhauzen je dva puta izgubio, od Ksamaksa i Vila na strani, a na svom terenu je bio bolji od Vaduza. Tun je takođe samo jednom slavio, bilo je to protiv Vila, a onda je vezao dva nesuepha, gubili su od Araua i Vintertura, a u tom intervalu ispali su i iz Kupa porazom od Lugana. Utakmice obe ove ekipe su prepune pogodaka, često pada pet i više golova, pa je u poslednjem kolu na utakmici Šafhauzena palo pet, a Tuna šest pogodaka. Ovo je njihov treći ovosezonski okršaj, prvi je dobio Šafhauzen sa 2:1, dok je u Tunu bilo 2:2. I sada će biti hrpa golova, a naš predlog je 3+, uz bar po gol na obe strane. Za GG3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 7.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.