Tiket dana (nedelja, 27.02.2022)

tiket dana

Osim srpskog ”večitog derbija”, danas se igra i onaj u Sevilji, a tu je još nekoliko derbija širom Evrope. Podsećamo da su predložene kvote i granice podložne promenama.

Specija – Roma – 3+ @ 1.75 u Mozzartbet

Rimljani preživaljavaju teške dane pod vođstvom Žozea Murinja. Navijači se sigurno nisu nadali da će na desetak utakmica do kraja prvesntva biti tek na osmom mestu, trenutno na šest bodova od Lige šampiona. Nije to nešto što se ne može sustii, ali treba reći da su ispred njih timovi poput Fiorentine, Lacija, Atalante i Juventusa, a da bi bili četvrti moraju da ostave iza sebe sve njih. Da bi se to dogodilo, ”vučica” mora da napravi seriju pobeda, bez obzira na imena rivala. Tačno je da imaju niz od šest utakmica bez poraza u Seriji A, ali su na prethodna tri meča osvajali samo po bod, a rivali su bili Đenova, Sasuolo i Verona. Dve utakmice igrali su na svom Olimpiku, pa se može slobodno reći da su u minusu barem četiri boda. Njihov sadašnji rival, ekipa Specije, u maloj je krizi sa samo jednim osvojenim bodom u tri prethodna kola. Taj loš niz stigao je nakon tri uzastopne pobede koje su vinule Speciju u gornji dom. Sada su na 15. mestu, borba za opstanak ponovo je postala realnost i svaki osvojen bod u preostalom delu prvenstva veliki je kao kuća. Jesenas je Roma slavila u prestonici sa 2:0, ali je u dva prošlogodišnja meča ova dva rivala ukupno palo čak 11 golova. I sada verujemo u goleadu, a 3+ je skoro izvesno. Za ovaj tip u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.75.

Augzburg – Dortmund – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Pomalo neočekivano Borusija je završila evropsku odiseju za ovu godinu već u šesnaestini finala Lige Evrope. Možda to i nije toliko iznenađenje kada se zna da su ”milioneri” bili tek treći u svojoj grupi Lige šampiona, pa kad već nisu uspeli da prođu u nokaut fazu ovog takmičenja, ambicije su im naglo splasle. Sada im je ostala samo Bundesliga, s obzirom da su ispali i iz DFB kupa, čiji trofej su branili. Zaostaju šest bodova za vodećim Bajernom, pa im šanse za osvajanje ”Salatare” nisu toliko velike. Naravno da Borusija neće odustati sve dok postoje i matematičke šanse, ali njihova promenjiva izdanja ne ulivaju mnogo nade. Dortmund je tako izgubio od Leverkuzena sa 5:2, ali je zato dobio imenjaka iz Menhengladbaha sa 6:0. Nadali su se da mogu nadoknaditi poraz od 4:2 od Rendžersa u revanšu na Ajbroks parku, ali su uspeli samo da izvuku 2:2 u Glazgovu. U Augzburgu ih očekuje težak posao. Domaćin se bori za opstanak i ne može da vodi računa o tome s kim igra, već mora da osvaja bodove. Ovde je poražen i jedan Bajern, ali je zato bodove odnosilo sedam timova, četiri ceo plen, a tri po bod. Augzburg ima samo jedan trijumf u prethodnih osam kola, a u seriji su od dva uzastopna poraza. Očekujete veliku bitku, a golova bi trebalo da bude dosta, i to na obe strane. Naš predlog je GG3+ kvotom u kladionici Mozzartbet iznosi 1.90.

Cirih – Bazel – GG4+ @ 2.75 u Mozzartbet

Cirih je u prošlom kolu prekinuo seriju pobeda tako što je u Sionu odigrao 1:1. To nije ništa strašno s obzirom da su sačuvali deset bodova prednosti ispred prvih pratilaca Jang Bojsa i Bazela. Malo ko je očekivao da će Cirih biti ovako ubedljiv ove sezone, ali su oni svakim danom sve bliže senzaciji, osvajanju šampionske krune, čime bi prekinuli četvorogodišnju dominaciju ”mladih momaka” iz Berna. Ima još dosta da se igra u Švajcarskoj, u ligi je samo deset timova, pa se igra četvorokružno. Bazel i Cirih su se sastali dva puta. U prvom meču Bazel je slavio sa 3:1, da bi u Cirihu bilo čak 3:3. Sada Bazel nema izbora, mora da pobedi na Lecigrundu ne bi li zadržao šanse da vrati titulu posle četiri godine. Za ishod meča zainteresovan je i Jang Bojs, koji bi takođe voleo da gosti odnesu ceo plen, ili makar da bude nerešeno. Sada će se videti prava snaga Ciriha, i to da li su spremni da podignu pehar namenjen prvaku koji su osvajali 12 puta u svojoj istoriji, a poslednji put još 2009 godine. Biće ovo još jedna goleada, a mreže će se tresti na obe strane. Naš predlog je GG4+ a koeficijent iznosi 2.75 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 9.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.