Tip dana: Voždovac – Crvena zvezda: Zvezda jednom ostavila titulu na ”Krovu”, sada ”Zmajeve” shvataju ozbiljno!

U četvrtak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan od najzanimljivijih mečeva 25. kola Ling Long Superlige, u kom će fudbaleri Voždovca dočekati Crvenu zvezdu.
Meč između ova dva tima je zakazan za 15 časova.

Voždovac: Mogu li “Zmajevi” do plej-ofa?

Fudbaleri Voždovca su pružali sjajne partije u prvom delu sezone, koji je ekipa sa “Krova” završila na poziciji koja donosi plasman u plej-of, međutim, utisak je da popularni “Zmajevi” imaju dosta problema u prolećnom delu šampionata, zbog čega su ozbiljno doveli u pitanje svoj plasman u doigravanje.
Naime, u ovom trenutku se Voždovac nalazi na devetom mestu na tabeli koje je nažalost i poslednje koje na kraju prvenstva ne donosi plasman u plej-of, a u prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz na gostovanju kod Radničkog iz Kragujevca, kada je bilo 1:0.
Ni pre toga se tim sa “Krova” baš i nije proslavio obzirom da je na svom terenu odigrao samo nerešeno protiv Radničkog iz Niša, a taj duel je završen bez golova.
Najzad, u prvom kolu drugog dela sezone, Voždovac je doživeo poraz na gostovanju kod sedmoplasirane Kolubare, koja je najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Ling Long Superlige, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je devetoplasirani tim na tabeli odigrao dvanaest mečeva na svom u ovom delu Evrope jedinstvenom stadionu i doživeo samo dva poraza, uz čak pet trijumfa i isto toliko remija.
Na poslednja tri susreta na “Krovu” Voždovac ne zna za poraz, a u tom periodu su popularni “Zmajevi” ostvarili dva trijumfa uz pomenuti remi protiv Radničkog iz Niša.
Naravno, svi se sećaju 2017. godine kada je Voždovac naneo poraz Crvenoj zvezdi na samo tri kola pre kraja šampionata i time je praktično ostavio bez titule, a od tada su ova dva tima odigrala čak deset mečeva i zanimljivo je da su crveno-beli iz Beograda ostvarili svih deset trijumfa, što je svakako podatak koji se neće svideti svim navijačima devetoplasiranog tima na tabeli.
U jesenjem delu šampionata na stadionu “Rajko Mitić”, izabranici Dejana Stankovića su slavili sa 1:0, a strelac jedinog gola je bio Mirko Ivanić koji i ove sezone igra na jednom zaista vrhunskom nivou.

Crvena zvezda: Crveno-beli su se već jednom opekli na “Krovu”!

Svi navijači Crvene Zvezde se sećaju sezone 2016/17, kada je njihova omiljena ekipa na tri kola pre kraja šampionata gostovala kod Voždovca, koji nije imao previše takmičarskih motiva na tom susretu.
Tada je tim sa stadiona “Rajko Mitić” sa klupe predvodio “Grof” Božović i crveno-beli nisu imali preterano težak zadatak, obzirom da im je za titulu bilo potrebno tri trijumfa u preostala tri kola.
Nažalost, Voždovac je slavio na “Krovu” sa 3:2, a nakon tog meča je popularni “Grof” podneo neopozivu ostavku, i na kraju je Partizan došao do titule šampiona Srbije.
Po odlasku Božovića, na klupu crveno-belih je seo Vladan Milojević koji je doneo Zvezdi plasman u evropsko takmičenje posle deset godina posta, osvojio sa najtrofejnijim srpskim klubom dve titule, ali i dva puta uspeo da ovom klubu donese plasman u Ligu šampiona, što je svakako bio ogroman uspeh.
Na njegovo mesto je došao Dejan Stanković koji nažalost sa crveno-belima nije uspeo da dođe do plasmana u Ligu šampiona, ali je ovom timu uspeo prošle sezone da donese prvu “duplu krunu” posle čak četrnaest godina.
Naravno ne treba zaboraviti da Stanković uspeo dva puta da prezimi u Ligi Evrope, a ove sezone je klub ostvario i svoj najveći evropski uspeh u poslednjih tridesetak godina, obzirom da je izborio osminu finala drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, gde će Zvezda ukrstiti koplja sa Rendžersom.
Na sve to to, crveno-beli su u prošlom kolu u “večitom derbiju” slavili protiv Partizana na svom stadionu sa 2:0, čime su prišli najljućem rivalu na samo dva boda zaostatka, pa je utisak da nas posle dosta vremena očekuje izuzetno uzbudljiv šampionat.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je aktuelni šampion Srbije odigrao dvanaest mečeva na strani i ostvario deset trijumfa, uz jedan remi i to u duelu protiv upravo Partizana, ali i jedan poraz koji se desio mimo svih očekivanja na gostovanju kod Radnika iz Surdulice, kada je bilo 2:1.
Za kraj, od tog čuvenog poraza 2017. godine, Crvena zvezda je vezala čak deset trijumfa protiv “Zmajeva” pa je sigurno da izabranici Dejana Stankovića u sjajnom raspoloženju putuju na ovo gostovanje.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, poznato je da su se crveno-beli jednom dobrano opekli na “Krovu”, što ih je kasnije koštalo i šampionske titule.
Na sve to, četa Dejana Stankovića u veoma lepom raspoloženju dolazi na ovo gostovanje nakon trijumfa u “večitom derbiju”, pa vam savetujemo da ovde probate sa prelazom 2-2 za koji je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.76.
Deluje da bi ovaj sudar između Voždovca i Zvezde na “Krovu” mogao da nam donese dosta golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.73.
Za kraj, utisak je da će gost postići makar dva gola na ovom gostovanju, pa vam savetujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.