Tiket za veče (subota, 05.03.2022)

tiket dana

Dok čekamo duel na Sardiniji za još jedan dobitak, da vidimo šta nam je preostalo od utakmica do kraja dana. Predložene kvote mogu biti promenjene.

Real Madrid – Sosijedad – Px @ 2.35 u Mozzartbet

Madriđane u sredu očekuje najvažniji meč do sada u sezoni, revanš sa PSŽ-om u Ligi šampiona. Real je poražen u Parizu sa 1:0 i imaće težak zadatak da eliminiše francuski tim i plasira se u četvrtfinale. Zato će možda u meču sa odličnim Sosijedadom više razmišljati o Mbapeu, Nejmaru i društvu, nego o opasnim Baskijcima. Sosijedad je vezao dve pobede u La Ligi nakon ispadanja iz Lige Evrope od Lajpciga, a na te dve utakmice, protiv Osasune i Majorke, nisu primili gol. Zanimljivo je da je na poslednjih pet Realovih utakmica rezultat posle prvih 45 minuta bio 0:0! Zašto ne bi i sada protiv tvrdog tima iz Baskije. Naš predlog je prvo poluvreme x, a za Px u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.35.

Seran – Klub Briž – 2/2 @ 1.90 u Mozzartbet

Vodeći Rojal Union počeo je da iskazuje neočekivane slabosti, što je ođivelo nade aktuelnog prvaka Klub Briža da nije sve izgubljeno kada je titula u pitanju. Razlika je i dalje velikih sedam bodova, ali je ostalo da se odigra još pet kola u regularnom delu sezone, te još čest u plej-ofu, u kome će se ove dve ekipe sastati još dva puta. Šansa, dakle, postiji, ali ne ako Klub Briž igra kao protiv Genta u revanšu polufinala Kupa Belgije u sredu. Izgubili su sa 3:0 na svom terenu i neće igrati u finalu protiv Anderlehta, mada su u Gentu slavili sa 1:0. Sledi im gostovanje kod slabog Serana, tima koji je vezao četiri poraza i spustio se do pretposlednjeg mesta. Na pet poslednjih utakmica Seran nije dao ni gol, pa je pobeda gostiju izvesna, a mi predlažemo prelaz 2/2 sa kvotom 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Nirnberg – Hamburger – GG3+ @ 1.83 u Mozzartbet

Hamburger je izgubio veliki derbi prošle sedmice na svom terenu od Verdera, pa je ekipa iz Bremena zasela na čelo tabele nemačke Cvajte. Ipak, brzo su se povratili i uspeli su u utorak da izbore plasman u polufinale DFB kupa, pošto su izbacili Karlsrue, doduše tek posle penala, ali su uspeli da nadoknade dva gola minusa u regularnih 90 minuta. Samo jedan osvojen bod u dva prethodna kola udaljio je tim iz najveće nemačke luke od cilja, a to je povratak u elitu. Posle popodnevnih utakmica na vrhu tabele su Darmštat i Sankt Pauli sa po 47 bodova, Verder ima dva manje, a Hamburger je na 41. Blizu je i Nirnberg, oni su zahvaljujući dvema uzastopnim pobedama stigli na kotu 39. Ovo je treći ovosezonski susret dva bivša bundesligaša, prvenstveni u Hamburgu završen je 2:2, ali je u DFB kupu Hamburger slavio u Nirnbergu. Uvek ima golova u mečevima između ova dva tima, pa ih očekujemo i večeras. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 1.83 u kladionici Mozzartbet.

Lozana – Cirih – 2,2+ @ 1.95 u Mozzartbet

Domaći tim je u očajnoj seriji rezultata u elitnoj švajcarskoj ligi i ubedljivo su poslednji sa samo 12 osvojenih bodova. Sve bliži su povratku u drugu ligu, pogotovo ako nastave niz poraza, a trenutno ih imaju devet, računajući i onaj u Kupu od drugoligaša Iverdona. Nisu nikoga pobedili još od kraja novembra, pa šta onda da očekuju u meču sa liderom na tabeli i, najverovatnije, novim švajcarskim šampionom. Cirih je na vrhu tabele, pred ovaj duel imaju 16 utakmica u prvenstvu, u nizu, bez poraza, a od drugoplasiranog Jang Bojsa, četvorostrukog uzastopnog prvaka, imaju deset bodova više. Očekujemo da se vrate na 13 poena razlike, a na ovom meču predlažemo dvojku, uz bar dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Mozzartbet kvota je 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 15.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.