Tiket dana (nedelja, 13.03.2022)

tiket dana

Većina ekipa koje su nastupale u evropskim kupovima na teren izlazi nedelju. Samim tim i ponuda je bolja nego ikad. Ovako izgleda naš predlog. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Grojter Firt – RB Lajpcig – 2,3+ @ 1.93 u MaxBet

Stvarno se divimo Grojteru na karakteru. Ovaj tim je bio u bezizlaznoj situaciji bukvalno od starta prvenstva, ali se nisu predavali i igrali su sve bolje kako je sezona odmicala. Ni to ”bolje”, na kraju, neće biti dovoljno dobro da bi se u Firtu igrala Bundesliga i naredne sezone, ali je simpaični klub iz Bavarske sve kupio svojim odbijanjem da se preda. Posebno su uspešni na svom terenu u poslednje vreme. grojter nije zgubio na šest prethodnih utakmica odigranih u Firtu, na njima je zabeležio tri pobede i tri remija. Učinak na strani je poražavajući, samo jedan osvojen bod na 13 utakmica. Lajpcig u 2022. godini liči na tim koji je harao Bundesligom do pre godinu dana. Podsetimo, oni su bili jesenji prvaci u sezoni 2020/21 ali su prethodnog proleća popustili, da bi prošle jeseni bili još gori. Sada su u četvrtfinalu Lige Evrope, doduše plasirali su se bez borbe jer je moskovski Spartak izbačen, a igraće i u polufinalu DFB kupa. Što se prvenstva tiče, još nisu obezbedili Ligu šampiona i to je njihov glavni zadatak. Prošle sedmice Lajpcig je jedva izvukao bod protiv Frajburga, pa popusta za Grojter neće biti. Uz sdvojku predlog su i golovi, a biće ih barem tri. Za 2,3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.93.

Sautempton – Votford – 3+ @ 1.78 u MaxBet

”Sveci” igraju najzanimljivi fudbal u Premijer ligi u 2022. godini. Nekako su potpuno promenili pristup igri od promene menadžmenta, pa njihovi navijači mogu da uživaju u utakmicama sa mnogo golova, a do skoro i u pobedama. Kažemo do skoro, pošto je Sautempton poražen na dve prethodne utakmice. U prošloj sedmici su prvo primili četiri gola u Birmingemu od Vile, da bi ih onda Njukasl dobio sa 2:1 u odloženom meču na Sent Merisu u četvrtak. Ti porazi ugasili su nadu da možda mogu do Evrope, ali ono glavno, opstanak, nikako ne može biti ugrođen. Dakle, igraće se za utisak i što bolji plasman, a od narednog leta sledi pohod na gornji deo tabele. Šta bi tek dali u Votfordu da su u takvoj situaciji. Povratnik u elitu nikako da se ustali u formi, odigraju jedni dobru, pa nekoliko loših utakmica i nije ni čudo da su na pretposlednjem mestu na tabeli. Ispod njih je samo Norič, ali su i jedni i drugi u izuzetno teškoj situaciji. ”Stršljenovi” imaju mogućnost da ostanu u ligi, ali novi trener, treći u sezoni, Roj Hodžson mora da pronađe čarobni štapić. Pred utakmicu na jugu Engleske Votford nema šta da taktizira, mora da igra na pobedu. Domaćin nema nikakvo opterećenje i ovo je jedan od mečeva gde očekujemo hrpu golova. Naš predlog je 3+, a za ovaj tip u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.78.

Betis – Bilbao – GG @ 1.78 u Mozzartbet

Andalužani su pali u formi u najvažnijem delu sezone. Betis je bio sjajan sve do pre dvadesetak dana kada su ušli u seriju teških utakmica na tri fronta. Bez pobede su na pet prethodnih mečeva, i dok je onaj remi u Kupu Kralja sa Rajo Valjekanom bio dovoljan za prolaz u finale tog prestižnog takmičenja, dotle je neuspeh sa Ajntrahtom u prvom meču osmine finala Lige Evrope, miljama ih udaljio od četvrtfinala. Šansa u revanš postoji, nije nemoguće da Betis pobedi u bankarskom centru Evrope, ali nikako sa partijom kakva je bila na Benito Viljamarinu. Ono što je najviše zabrinulo navijače popularnog kluba iz Sevilje, su rezultati u La Ligi. Prvo su izgubili od najvećeg rivala, ujedno i gradskog, Sevilje, da bi ih onda na njihovom stadionu pobedio i prošlogodišnji šampion Atletiko iz Madrida. Bili su to porazi od timova koji se, kao i oni, bore za plasman u Ligu šampiona, te su im sigurno teško pali. Betis je sada peti, samo jedno mesto od plasmana u elitni rang ali kada se zna da su ispred njih Real, Sevilja, Atletiko i Barselona, teško je očekivati da budu uspešniji od neke od tih ekipa. Najveća šansa je u Kupu Kralja, a malo je falilo da im rival u završnoj predstavi bude baš Bilbao. Baskijci su igrali u drugom polufinalu i ispali su od Valensije, pa su propustili priliku da treću godinu uzastopno budu u finalu najmasovnijeg takmičenja. Bilbao može da se bori za Evropu, pre ovog kola bili su osmi, a mnogo toga može da zavisi i od ovog meča. Očekujemo igru na pobedu s obe strane, a najrealnije je da vidimo bar po gol u obe mreže. Naš predlog je GG za koji se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.78.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 6.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.