Tiket dana (sreda, 16.03.2022)

tiket dana

Večeras ćemo imati kompletirano četvrtfinale Lige šampiona. Saznaćemo imena poslednje dve ekipe koje će igrati u završnici elitnog takmičenja. Igraće se drugi deo vanrednog kola u engleskom Čempionšipu i italijanskoj Seriji B, a na programu su ui zaostali mečevi u Premijer ligi i Bundesligi. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Lil – Česli – 0-2 @ 1.90 u Mozzartbet

Mnogi su skloni tvrdnji da je Čelsi završio sav posao u prvih 90 minuta okršaja sa prošlogodišnjim francuskim prvakom. ”Plavci” na sever Francuske nose prednost od dva gola, ali se svašta događalo prethodnih gdina u Ligi šampiona, pa ni šanse Lila nisu zanemarljive, pogotovo jer gol u gostima ne donosi više prednost. Čelsi ima dodatne probleme prouzrokovane ratom u Ukrijini. Njihovom vlasniku Romanu Abramoviču blokirane su finsnasije, ne može da prodaje igrače, čak ni da prodaju ulaznice za mečeve, već će na tribine Stamford Bridža ubuduće moći samo navijači sa godišnjim kartama. Naravno da je to unelo nemir u redove aktuelnog svetskog i evropskog prvaka, mada su na domaćem planu ”plavci” u seriji od četiri pobede. Najteže je bilo u subotu kada su Njukasl dobili golom Haverca u poslednjem meinutu. Nemac je već postizao važne golove, pa je njegov pogodak doneo trijumf u finalu Lige šampiona, a i pobede u finalu svetskog prvenstva za klubove. Lil je u prvenstvu Francuske bez poraza na pet poslednjih utakmica, a posebno je zanimljiv podatak na tih pet utakmica nisu primili ni gol. Protiv Čelsija će morati da se otvore, jure dva gola minusa, pa to može biti dodatna opasnost. Ipak, mišljenja smo da gosti neće mnogo gledati ka napadu i da su uvereni da defanzivom mogu dalje. Zato je naš predlog 0-2 gola, a koeficijent za ovu igru u kladionici Mozzartbet iznosi 1.90.

Brajton – Totenhem – 2 @ 2.30 u Mozzartbet

Drugo gostovanje u Mančesteru, u kratkom vremenskom roku, nije se posrećilo fudbalerima Totenhema. Posle slavlja na Etihadu protiv Sitija doživeli su poraz na Old Trafordu od Junajteda. Domaćin je bio predvođen sjajnim Kristijanom Ronaldom, koji je sa tri gola srušio ”pevce” koji su odlično igrali. Na kraju je Konteov tim ostao bez bodova, ali je opšti utisak da je Totenhem u dobroj formi. Problem je što su na tabeli pali na 8. mesto, dodše sa dva meča manje od Vulvsa, Vest Hema i Juajteda, koji su ispred njih, ali sa utakmicom više od Arsenala, tima koji je trenutno na 4. mestu, koje svi ovi nabrojani timovi jure. Razlika je šest bodova u odnosu na ”tobdžije”, ali je vremena sasvim dovoljno. Brajton kao da je već na odmoru, posle odličnih izdanja u prve dve trećine prvenstva ”galebovi” su totalno pali u formi, a trenutno iza sebe imaju pet uzastopnih poraza. Još uvek imaju dvocifrenu bodovnu prednost u odnosu na timove iz zone ispadanja, pa to ne bi trebalo previše da ih brine. Veći problem je samo jedan dati gol u tih pet utakmica i nula bodova kao skor. Ovaj meč je trebalo da se igra još u 16. kolu, dakle u prvom delu sezone, tako da je ostao još jedan okršaj između ove dve ekipe, treći u sezoni, pošto su već igrali u FA kupu, kada je Totenhem slavio pre nešto više od mesec dana. Verujemo da ”pevci” opet pobeđuju, a koeficijent za dvojku u kaldionici Mozzartbet iznosi 2.30.

Milvol – Hadersfild – x2,0-2 @ 1.95 u Mozzartbet

”Terijeri” su ostali bez pobede u Birmongemu protiv VBA i tako su prekinuli niz od četiri uzastopne pobede u Čempionšipu. Hadersfild nije izgubio prvenstveni meč od 27. novembra, dakle na 16 uzastopnih mečeva nisu osetili gorčinu poraza. Jesu izgubili jednom, ali je to bilo u FA kupu od Notingema u osmini fnala. Trenutno su na trećem mestu, od drugoplasiranog Bornmuta imaju dva boda mnaje, ali i tri utakmice više pre ovog kola. Neće biti lako sustići ”trešnjice”, kao ni Fulam na prvom mestu, ali vredi pokušati, pogotovo jer je ulog veliki. Uglavnom, Hadersfild je tim u najboljoj formi u Čempionšipu, ali je gostovanje u Londonu kod Milvola jedno od najtežih do kraja sezone. ”Lavovi” se bore za plasman u plej of pre vanrednog kola bili su na 11. mestu, ali sa samo tri boda manje od prvog tima u zoni doigravanja. Posle poraza od Fulama Milvol je imao pet vezanih pobeda, a potom i dva remija, što ukupno iznosi sedam mečeva bez neuspeha. Radi se o čvrstoj ekipi koja prima malo golova, ali isto važi i za Hadersfild. Na četiri prethodna meča Milvol je ukupno dao dva gola, ali nije primio nijedan. Dve poslednje utakmice okončane su bez golova. Igra 0-2 gola je zicer, a mi dodajemo i duplu šansu na goste. za x2,0-2 u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.