Tiket dana (sreda, 23.03.2022)

tiket dana

Možda će i najuporniji odustati od današnjeg odlaska u kladionicu, ali mi smo se potrudili i da u ovako oskudnoj ponudi nekako sastavimo tiket. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Potenca – Paganeze – 1 @ 1.98 u MaxBet

Ovo je duel dve ekipe sa dna tabele u italijanskoj Seriji C. I za Potencu i za Paganeze slede dani odluke i bitka za opstanak u trećem rangu takmičenja. Domaćin je u mnogo boljoj formi u poslednje vreme, ali je na tabeli samo jedan bod ispred svog rivala. Naime, Potenca je sakupila 31, a Paganeze 30 bodova iz 32 utakmice. Na vrhu tabele je Bari i gotovo je sigurno da će se tim sa stadiona Sveti ikola vratiti u Seriju B, s obzirom da nije ostalo još mnogo da se igra, a Bari ima deset bodova prednosti ispred Katancara. Što se ovog zaostalog meča tiče, Potenca juri trijumf kojim bi produžila niz od pet utakmica bez poraza, i samo jednim neuspehom u poslednjih osam utakmica u prvenstvu. Paganeze je pobedio samo jednom u prethodnih sedam kola, a u poslednjia četiri ima samo jedan osvojen bod. U prvom delu sezone Paganeze je bio bolji sa 2:0, a sada očekujemo revanš Potence. Za jedinicu je koeficijent u kladionici MaxBet 1.98.

Levadiakos – Kalitea – 1,0-3 @ 1.83 u MaxBet

Derbi meč grčke druge lige igra se između lidera Levadijakosa i četvrtoplasirane Kalitee. Domaćin u prethodnih šest kola ima pet trijumfa i jedan poraz i preuzeo je prvo mesto na tabeli. Do kraja prvenstva ima još dosta da se igra, a prednost u odnosu na najbliže konkurente, Kalamatu i Kaliteu je gotovo minimalna. Samo dva poena ima Levadiakos više od Kalamate, a četiri od svog sadašnjeg rivala. Svaki osvojen bod u preostalih desetak kola može biti presudan, a pogotovo u mečevima kakav je ovaj, u kojima se sudaraju direktni konkurenti. Levadiakos je bez primljenog gola na prethodna tri meča, a pritom su dali čak 11. Posebno su ubedljivi na svom terenu, na kome u poslednje tri utakmice imaju gol razliku 14:0. Kalitea je bez pobede na četiri prethodna gostovanja, pa sumnjamo da može uzeti tri boda na ovom, najtežem. Levadiakos je jesenas slavio kao gost protiv Kalitee sa 1:0, a i sada očekujemo njegov trijumf, uz mali broj golova. Naš predlog je 1,0-3 sa kvotom 1.83 u kladionici MaxBet.

Ahlen – Esen – 2,2+ @ 1.68 u MaxBet

Ovo je meč nemačke regionalne lige, grupa Zapad. Gostujući tim Rot-vajs iz esena bori se za plasman u baraž za ulazak u treću ligu, a tamo ga vodi samo osvajanje prvog mesta. Za sada je na vodećoj poziciji tim Minstera, ekipa koja je ispala iz treće lige, ali samo sa bodom prednosti. Esen je u odličnoj situaciji pošto ima dve utakmice manje od lidera i već bi pobedom nad Ahlenom preuzeo vođstvo. Ipak, ostalo je još dosta da se igra, pa bi svaki neplanirano ozgubljeni bod mogao da bude koban. Nezgodno je što samo prvo mesto vodi u baraž, a u ligi je čak 20 klubova. Osim onih koji se bore za opstanak, velika većina nema neki takmičeraski motiv. Esen je u sedam utakmica, odigranih nakon pauze, dobio pet, jednu je igrao nerešeno, dok je doživeo poraz u onoj najvažnijoj, protiv Minstera na svom terenu. Njihov rival, tim Ahlena, bori se za opstanak, za sada je van te zone, ali daleko je još od sigurne luke. Niz od sedam utakmice bez trijumfa prekinuli su u subotu kada su na svom terenu minimalnim rezultatom pobedili Videnbrik, tim iz sredine tabele. Protiv Esena nemaju ozbiljnije šanse, pa vam predlažemo dvojku, uz bar dva gola gostiju. Inače ovo je prvi ovosezonski duel ove dve ekipe, a ponovo će se sastati u Esenu u poslednjem kolu koje se igra 14. maja. Za 2,2+ u kladionici MaxBet kvota je 1.68.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 6.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.