Tiket dana (četvrtak, 24.03.2022)

tiket dana

Danas je ponuda ozbiljnija, upoređujući prethodne dane. Na programu su utakmice kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a u Evropi igraju se baraži za to takmičenje. Pored toga, selekcije koje su ranije obezbedile plasman iskoristiće priliku da odigraju kontrolne mečeve. Predložene kvote su podložne promenama.

Mađarska – Srbija – GG @ 1.97 u CircusCasino

Prvu proveru kao zvanični učesnik Svetskog prvesntva u Kataru, selekcija Srbije imaće u susednoj Mađarskoj. Od istorijske pobede u Portugaliji prošlo je nešto više od četiri meseca, a naredni period poslužiće selektoru Draganu Stojkoviću da proveri veći broj fudbalera na koje bi mogao da računa na najvećoj svetskoj smotri fudbala. Za naredna dva meča, pošto posle Mađarske Srbija igra i u Danskoj, opredelio se za dobro poznata imena, ali na kraju neće moći da računa na najjači sastav. Zbog povreda iz stroja je ispalo nekoliko bitnih igrača, pa ćemo na ”Puškaš areni” u Budimpešti gledati jedan pomalo kombinovani tim. Dobra vest je da reprezentativci Srbije igraju odlično u svojim timovima, to se posebno odnosi na napadače, dok je i dalje prisutan mali problem kada su defanzivci u pitanju, pa će to biti glavni zadatak za stručni štab, da do početka Mundijala oformi kvalitetnu poslednju liniju, za koju, realno, nemamo previše upotrebljivih pojedinaca. Mađarska je učesnik prošlog Evropskog prvenstva na kome je ostavila sasvim dobar utisak u duelima sa snažnim selekcijama Nemačke, Francuske i Portugalije. U Katar neće otići, pa igranje u Meksiku 1986. godine ostaje njihov poslednji nastup na Mundijalima. Napredak je vidljiv kod ove reprezentacije, pa je možda naredni Svetski šampionat njihova prilika. Srbija i Mađarska igrale su u istoj grupi Lige nacije, a mađari su bili uspešniji, slavili su u Beogradu minimalnim rezultatom, dok je u Budimpešti bilo nerešeno. S obzirom da se radi o prijateljskom odmeravanju snaga, trea očekivati nešto otvoreniju utakmicu, sa golovima na obe strane. naš predlog je gol-gol, a za GG u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.97.

Italija – Severna Makedonija – 1,0-3 @ 1.95 u Mozzartbet

Po opštem mišljenu ovo je najmanje neizvestan duel polufinala evropskog baraža. To da li su evropski prvaci imali sreće, relativna je stvar. Možda je selekcija Severne Makedonije idealan rival za ovako važne utakmice, ali siguno da nisu zadovoljni žrebom kada je u pitanju drugi deo ove grupe, pošto će u eventualnom finalu za rivala imati pobednika meča Portugalija – Turska. Letos je Italija postala šampion Evrope, što je zasenilo neuspeh u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, koji su ”azuri” propustili. Možemo samo da pretpostavimo šta bi se dogodilo da ne odu na drugo uzastopno Svetsko prvenstvo. Ako ne odu, sami su krivi. Imali su sve u svojim rukama, ali ih je promašeni penal u finišu meča sa Švajcarcima skupo koštao. I pored izostanka pobede u duelu sa ”sajdžijama” imali su priliku da trijumfom u psolednjem kolu u Severnoj Irskoj završe kao prvi u grupi, a oni su odigrali bez golova u Belfastu i u Katar je otišla Švajcarska. Makedonci su osvajanjem drugog mesta u svojoj grupi ostavrili lep uspeh. Ispred njih je bila samo Nemačka, a iza Rumunija, Island i Jermenija. Posle prvog kvalifikovanja na neko veliko takmičenje, Severna Makedonija je bila učesnik poslednjeg EURA, ovo je samo potvrda da sadašnja generacija može mnogo. Sigurno je da se hrabri Makednoci neće predati, ali im na ruku ne ide ni činjenica da se meč igra u Palermu. Italija je veliki favorit na stadionu ”Renco Barbera”, a smatramo da će pokuašti da što pre dođe do vođstva i malo sačuva snagu za veliko finale. Naš predlog je jedinica uz mali broj golova. Za 1,0-3 u kladionici Mozzartbet kvota iznosi 1.95.

Panama – Honduras – 1,2+ @ 1.85 u Mozzartbet

Ova utakmica je zicer za selekciju Paname. Ova reprezentacija je igrala na prethodnom Mundijalu u Rusiji, a da bi stigla do Katara, najverovatnije će morati u baraž. Naime, u KONKAKAF zoni u vođstvu su Kanada, SAD i Meksiko, a direkton će iz ovog dela sveta na Mundijal prve tri ekipe. Za četvrto mesto bore se Panama i Kostarika, mada bi Panamcima mogla da se ukaže šansa i za treće mesto, zavisno od ishoda međusobnog duela SAD i Meksika u ovom kolu. Do kraja kvalifiakcija Panama će imati teške rivale, gostovaće u SAD-u i dočekati Kanadu. Njihov rival, selekcija Hondurasa, nalazi se na poslednjem mestu i do kraja kvalifikacija otaljavaće posao i pokušati da osvoji još neki bod. Za sada ih imaju samo tri, a nisu uspeli da zabeleže nijedan trijumf. Panama je slavila u Hondurasu sa 3:2, taj meč odigran je u novembru, a od tada je Honduras doživeo još pet poraza, a Panama upisala dve pobede, dva poraza i jedan remi. Jedinica je više nego izvesna, a domaćin bi trebalo da postigne i bar dva gola u Panama Sitiju. Za 1,2+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.