SVI PUTEVI VODE U KATAR: Samo pratite pažljivo – sa Meridianom do Mundijala!

Kada god mislite da kladionica Meridian ne može da vas iznenadi, uvek usledi nešto neverovatno, što može bukvalno da vas obori sa nogu.

Nije još mnogo vremena ostalo do početka Svetskog prvenstva u Kataru, ali bez obzira na sve očekuje vas promocija koja će vam omogućiti da vam vreme do prvih mečeva na Mundijalu prođe kao treptaj oka.

Nećemo mnogo okolištati, već ćemo odmah preći na stvar!

Najbolja kladionica u regionu je odlučila da olakša put do početka Svetskog prvenstva, pa će od 1. aprila organizovati do sada neviđeno takmičenje na ovim prostorima!

Priliku da učestvuju imaju svi, a ono najvažnije je da pobednik može biti svako!

Jedino što je potrebno da uradite je da se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, pratite Meridian na društvenim mrežama – i to je sve!

Već prilikom registracije novi korisnici dobijaju jedno prijatno iznenađenje dobrodošlice – ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

A kako najbolje možete da prekratite vreme do početka ove izvenredne promocije? Tako što ćete zaviriti u ponudu koju za vas ima kladionica Meridian.

Istina, zbog baraža za Svetsko prvenstvo nema događaja na koje smo navikli, kao što su Liga šampiona, Liga Evrope, Premijer liga, Serija A…

Ali, to ne znači da treba da očajavate, već da ispratite borbu jednog tima iz Srbije da se konačno domogne mesta među najboljih osam timova u Evropi.

U pitanju je Crvena zvezda koja nastavlja svoj „napad“ na TOP 8 Evrolige. Crveno-beli sa Malog Kalemegdana se trenutno nalaze na deobi osme pozicije elitnog košarkaškog takmičenja.

Do kraja regularnog dela takmičenja tim Dejana Radonjića ima još svega četiri meča. Problem može da bude taj što će naš predstavnik igrati tri utakmice na strani, dok će samo jednom biti domaćin bivšem prvaku Evrope, Anadolu Efesu.

Prva od tri teška gostovanja Crvena zvezda će imati protiv berlinske Albe. Tim iz glavnog grada Nemačke je tradicionalno nezgodan za crveno-bele, ali je sad momenat kada ne postoji prostor za izgovor.

Jednostavno, svaki meč može biti presudna i svaka pobeda je od izuzetne važnosti.

Bukmejkeri Meridiana su procenili da će na meču biti velika borba, pa je tako kvota na pobedu Albe iz Berlina 1.80, dok Crvena zvezda ima nešto manje šanse sa kvotom 1.85.

Da li tim Dejana Radonjića možda da nastavi svoj san o plasmanu u TOP 8 Evrolige?

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.