Tiket dana (subota, 26.03.2022)

tiket dana

Ova subota nije kao prethodne, neće biti onog najboljeg fudbala iz ”liga petice”, ali će se igrati dosta zanimljivih okršaja reprezentacija koje se polako pripremaju za Mundijal. Tu su i neizbežne niže lige. Predložene kvote su podložne promenama.

Eibar – Lugo – 1,2+ @ 2.25 u MaxBet

Eibar i dalje čuva prvu poiciju, mada je napravio nekoliko neočekivanih propusta u prethodnim kolima. U tri prošla kola slavili su samo jednom, dok su na dva poslednja gostovanja uzeli samo bod. Ambicija ovog kluba je jasna, to je ekspresni povratak u La Ligu, ali to u ovakvom takmičenju, kakva je Sugunda, nije nimalo lak zadatak. U elitu će dve prvoplasirane ekipe, dok će trećeg putnika dati doigravanje u koje će se plasirati timovi od trećeg do šestog mesta. Naravno da Eibar želi da izbgne tu mogućnost i neizvesni baraž, koji je prethodnih sezona bivao okončan iznenađujućim ishodom. Almerija ima samo bod manje, dok je treći Valjadolid sa pet bodova zaostatka za Eibarom. Zahvaljujući porazu Valjadolida u prethodnom kolu Eibar je čak uvećao razliku u odnosu na njih i pored remija sa Ponferadinom. Sada u Eibar dolazi Lugo, tim koji im je učinio veliku uslugu kada je pre dva kola odigrao 3:3 u Almeriji. Lugo je u dobroj formi, nema poraz na prethodna četiri kola, u kojima imaju jednu pobedu i tri remija. Jesenas je meč između ove dve ekipe završen rezultatom 2:2, a sada je motiv, ali i kvalitet, na strani Eibara. Lugo je u sredini tabele, možda bi mogli dobrim rezultatima u poslednjih desetak utakmica i do plej-ofa, ali sumnajmo da im je to prioritet. Naš predlog je jedinica, uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.25.

Holandija – Danska – GG @ 1.93 u MaxBet

Ovo je sigurno najinteresantniji par kada su kontrolni mečevi reprezentacija u pitanju ta ovaj termin. Holanđani i Danci će igrati u Kataru, gde će biti u grupi timova od kojih se mnogo očekuje. Posle propuštenog Mundijala u Rusiji Holanđani su se vratili na velika v rata u Ligi nacija, ali su na EP malo podbacili. U svojoj kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo ”lale” su zahvaljujući pobedi nad Norveškom u poslednjem kolu osvojile prvo mesto, Skandinavci su otpali, a Turska je morala u baraž, koji se nije uspešno završio po njih. Pored sedam pobeda Holandija je imala i dva remija i samo jedan poraz, onaj od Turske još u prvom kolu. Danska je bila najubedljiviji tim u kvalifikacijama, sve do poslednjeg kola imali su maksimalni broj bodova, a tada su prvi put poklekli, i to u Glazgovu protiv Škotske. Treba reći da su ”Vikinzi” imali sjajn nastup i na EURu, tu su igrali u polufinalu, a zaustavili su iz Englezi tek nakon produžetaka. Mogli bi Danci da budu jedno od najprijatnijih iznenađenja u Kataru, ali ni Holanđani nisu za potcenjivanje. Što se tiče ovog međusobnog meča u Amsterdamu, čini nam se da možemo videti golove i to na obe strane. Za GG u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.93.

Iksiter – Stivenidž – 1 @ 1.75 u MaxBet

Što se ponude u engleskim nižim ligama tiče, tu su nam Liga 1 i Liga 2. U LIgi 2, četvrtom rangu takmičenja, čini nam se da je najizvesniji kec na utakmici u Iksiteru. Domaći tim nalazi se na drugom mestu, a u viši rang idu tri prvoplasirane ekipe. Vodeći Forest Grin je dosta odmakao, ali su im za petama Nortemprton, Bristol Rovers i Tranmer, koji imaju samo po dva boda manje, a nisu daleko ni Njuport, Svindon i Saton. Biće velike borbe za preostale dve vize za Ligu 1, a ako žele da igaju tamo naredne sezone, fudbaleri Iksitera moraju da dobijaju mečeve kakav je ovaj sa Stivenidžom. Gosti stižu posle niza od devet utakmica bez pobede, na kojima su osvojili samo tri boda. To ih je dovelo na rub ispadanja, mada su još uvek iznad crte. Iz lige ispadaju samo dve poslednje ekipe, a Stivenidž ima trenutno dva boda prednosti u odnosu na pretposlednji Oldam. Čini nam se da će bodove spasa morati da potraže na nekom drugom mestu, jer ovi ostaju u Iksiteru. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 7.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.