NAVIJAJ ZA SRBIJU U MERIDIANU: Igraj za Katar i tipuj na uspehe „Orlova“

Fudbalska reprezenetacija Srbije je napravila veliki rezultat direktnim plasmanom na Svetsko prevenstvo koje će se održati u Kataru. „Orlovi“ su odlično igrali tokom celih kvalifikacija, a kruna je bila pobeda u Lisabonu nad favorizovanim Portugalom.

Sada su očekivanja od našeg nacionalnog tima na jednom višem niovu, što stvara veliku tenziju pred početak Mundijala.

Kako bi čekanje do početka Svetskog prvenstva u Kataru prošlo što lakše, sportska kladionica Meridian je spremila jednu nevernovatnu promociju koja do sada nije viđena na ovim prostorima.

Od 1. aprila počinje najveće takmičenje na ovim prostorima – IGRAJ ZA KATAR JER MERIDIAN TE VODI NA MUNDIJAL!

Priliku da učestvuju imaju svi i ono najvažnije – pobednik može biti svako! 

Kako biste bili u toku sa svim aktuelnim dešavanjima, toplo vam preporučujemo da zapratite Meridian na društvenim mrežama – tako počinje magija.

Takođe, sada imate dobar razlog da se pre početka promocije registrujete na meridianbet.rs, ukoliko se registrujete uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Ali, u međuvremenu dok ne počne ova impresivna promocija, za vas je spreman niz ponuda koji će pokazati koliko verujete u fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Naravno, samo treba da zavirite u specijalnu ponudu kladionice Meridan za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Kao što smo rekli, naši fudbaleri su svojim igrama u kvalifikacijama podigli lestvicu, a kako je odbrojavanje uveliko počelo, eufoija se polako podiže i sve je više onij koji veruju da bi naša reprezentacija mogla da napravi veliki rezultat na Mundijalu.

Zahvaljujući specijalu koji postoji u kladionici Meridian već sada možete tipovati na to da će Srbija postati šampion sveta – kvota 150!

Pored toga, jako primamljivo može da bude igranje na golove. Aleksandar Mitrović je svojim igrama u reprezentativnom dresu pokazao da može ozbiljno da se kandiduje za najboljeg strelca Svetskog prvenstva.

Kvota da će „Mitrogol“ biti ispred svih kada su golovi u pitanju je 35. Ne možemo da ne spomenemo još jednog Srbina koji u kontinuitetu trese mreže tokom sezone 2021/22.

Dušan Vlahović iz nedelje u nedelju demantuje sve svoje kritičare, a kvota da će biti najbolji strelac Mundijala iznosi 40.

I za timske igrače Meridian je spremio posebnu ponudu: ako verujete da će Srbija postići najviše golova u svojoj grupi – iskoristite kvotu 3.50, a ako mislite da će biti pobednik grupe čeka vas kvota 7.00.

Sve igre iz specijala “Srbija – Svetsko prvenstvo 2022” pogledajte na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da od sada IGRATE ZA KATAR!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.