Tiket dana (ponedeljak, 28.03.2022)

tiket dana

Dok čekamo sutrašnji epilog kvalifikacija za Mundijal, kada ćemo saznati imena gotovo svih učesnika, danas je veoma loša ponuda u kladionicima. Ovako smo mi sastavili tiket. Predložene kvote podložne su korekcijama.

Las Palmas – Leganes – GG3+ @ 2.65 u Mozzartbet

U poslednjoj utakmici 33. kola španske Segunde Las Palsman dočekuje Leganes. Domaćin u meč ulazi posle pobede protiv Valjadolida na strani, a taj trijumf ih je vratio u borbu za plasman u plej-of. Jeste tim iz Gran Kanarije na desetom mestu, ali zaostaje dostižnih sedam bodova za prvim timom u zoni baraža. Leganes je u sjajnoj formi i prava je šteta što ovaj tim nije ovako igrao od sarta sezone, pošto bi u tom slučaju ponovo postao član elite. Leganes nije izgubio na poslednjih osam prvenstvenih kola, u tom intervalu zabeležili su četiri pobede i četiri remija, ali je i ta serija dovoljna tek za 14. mesto pre ovog kola. Ova dva tima deli nekoliko mesta na tabeli, ali samo dva boda razlike, pa je jesno da ekipe koja izgubi ovaj meč teško da će moći da se nada odlasku u doigravanje. Forma je na strani Leganesa, ali bi i pobeda Las Palmasa u Valjadolidu mogla da bude najava boljih dana za ovaj klub. U prvom delu sezone Leganes je slavio sa čak 4:1 na svom terenu, ali je prethodnog proleća Las Palmas pobedio sa 2:1 kao domaćin. Čini nam se da golove i sada možemo da očekujemo, pa je naš predlog gol-gol uz bar tri pogotka. Za GG3+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 2.65.

Crna Gora – Grčka – x2,0-2 @ 2.00 u Mozzartbet

”Sokolovi” neće otići na još jedno veliko takmičenje, i crnogorska javnost moraće još da sačeka natrenutak kada će svoj nacionalni tim gledati na Svetskom ili Evropskom prvenstvu. Kvalifikacije nisu bile uspešne, u konkurenciji Holandije, Turske i Norveške, Crnogorci su bili tek četvrti, a iza njih bili su samo Letonija i Gibraltar. Videćemo da li sledi podmlađivanje, ali sudeći po sastavu koji je selektor Radulović izveo u Jerevanu, nema tu previše novih lica. Crna Gora je razočarala porazom od Jermenije, pa će pokušati da se opere protiv Grka, u novom prijateljskom duelu. ”Heleni” su igrali u Rumuniji pre nekoliko dana i slavili sa 1:0 golom Buhalakisa. I selektor Grčke, čuveni Urugvajac Gustavo Pojet, nije mnogo kalkulisao i sprema tim za Ligu nacija, takmičenje koje najlakše može da ih odvede na naredni EURO, što je prvi cilj bivšeg evropskog šampiona. Nije se ni Grčka proslavila u kvalifikacijama za Katar. U grupi su bili iza Španije i Švedske, a ispred Gruzije i Kosova, pa će Mundijal gledati na televiziji, kao i prethodni. Ovo je tek drugi međusobni susret ove dve selekcije, a i prvi je imao prijateljski karakter. Tada je Grčka slavila sa 2:1, a duel je odigran pre tačno šest godina. Čini nam se da su Grci spremniji za ovaj reprezentativni prozor, pa ne očekujemo da izgube u Podgorici. Naš predlog je dupla šansa na goste, a golova ne bi trebalo da bude mnogo. Za x2,0-2 u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 5.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.