Borba za MUNDIJAL ulazi u finiš – IGRAJ ZA KATAR i skrati vreme do početka planetarnog spektakla!

Kladionica Meridian nikada ne propušta važne događaje, zbog toga je za naredne sportske izazove spremna najbolja moguća ponuda!

Vreme je za finalne borbe u evropskom baražu za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, kao i nekoliko zanimljivih utakmica u najjačem košarkaškom takmičenju na Starom kontinentu.

Ali, pre nego što pređemo na konkretnu ponudu imamo jedno veoma važno obaveštenje za vas! Spremite se za nešto što do sada niste imali prilike da vidite na ovim prostorima.

Najbolja kladionica u regionu je odlučila da olakša put do početka Svetskog prvenstva, pa će od 1. aprila organizovati takmičenje koje otvara velike mogućnosti. 

Priliku da učestvuju imaju svi, a ono najvažnije je da pobednik može biti svako! 

Jedino što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, pratite Meridian na društvenim mrežama – i to je sve!

Ovim putem vas ohrabrujemo da ukoliko još uvek niste, napravite nalog u kladionici Meridian, jer za tako nešto imate i više nego dobar razlog.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Sve je vrlo lako i jednostavno, samo treba da pokupite neverovatan BONUS i potom zavirite u ponudu kladionice Meridian.

A šta sve možete da nađete?

PORTUGAL – SEVERNA MAKEDONIJA, utorak 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.25, iks 5.80, dvojka 15.00

Da li je moguće još jedno čudo u baražu za Svetsko prvenstvo u Kataru? Fudbalska reprezentacija Severne Makedonije je napravila senazciju u polufinalu, budući da je golom u nadoknadi vremena uspela da postigne gol i šokira favorizovanu selekciju Italije.

Makedonci nemaju mnogo vremena za odmor, samo nekoliko dana kasnije očekuje ih još jedan težak duel, ovog puta protiv Portugala. Ulog je ogroman, pobednik pomenutog meča će overiti plasman na Mundijal. Portugalci jesu apsolutni favoriti, ali dešavanja iz polufinala mogu damo da im budu dobra opomena da je u fudbalu sve moguće.

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 3.15

POLJSKA – ŠVEDSKA, utorak 20.45

Tipovi i kvote: kec 2.50, iks 3.15, dvojka 3.20

Na prvi pogled utakmica jednakih šansi…

Švedska je u polufinalnom meču uspela da savlada selekciju Češke Republike nakon produžetaka i tako dođe na samo jednu pobedu do plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru. Sa druge strane, Poljska je direktno prošla u finale i znatno svežija dočekuje važan duel. Pored više vremena za odmor, adut Poljske može da bude golgeterska magija jednog čoveka.

Naravno, u pitanju je napadač Bajern Minhena, Robert Levandovski koji mora da nastavi da trese protivničke mreže kako bi se njegova selekcija našla na najvećoj fudbalskog planetarnoj smotri.

OLIMPIJA MILANO – BAJERN MINHEN, utorak 20.30

Tipovi i kvote: kec 1.30, dvojka 1.85

Ulazimo polako u završnicu najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja, zbog čega je svaka pobeda od izuzetne važnosti. Pogotovu za one timove koji još uvek nisu matematički uspeli da obezbede plasman u TOP 8 Evrolige.

Jedan od tih timova je Bajern iz Minhena, koji se trenutno nalazi na sedmom mestu i izglednim šansama da se domogne doigravanja.

Tim Andree Trinkijerija igra dobro tokom gotovo čitave sezone, ali će u narednom kolu gostovati ekipi koja se bori za što bolji plasam pred plej-of. „Manekeni“ iz Milana imaju imperativ da ostanu na trećem mestu, a možda čak i da napadnu drugoplasirani Real Madrid. Biće zanimljivo, zbog toga dobro obratite pažnju na ovaj meč!

PANATINAIKOS – MAKABI, utorak, 18.00

Tipovi i kvote: kec 2.20, dvojka 1.90

Makabi iz Tel Aviva je jedan od timova koji se takođe bori za svoje mesto među osam najboljih u Evroligi, deluje da će imati lak zadatak u narednom kolu, ali…

„Ponos Izraela“ ide na noge posrnulom velikanu, atinskom Panatinaikosu, koji stoji zakucan za poslednje mesto na tabeli elitnog košarkaškog takmičenja. Međutim, to nije garancija da će Makabi uspeti da se „prošeta“ do pobede. Nemanja Nedović i njegovi saigrači su u više navrata pokazali da su najopasniji kada niko ne računa ozbiljno na njih.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.